Adsl İlgili Yardıma İhtiyacım Var
-
arkadaşlar şu anda evimde adsl in 4 gb kotalı olanını kullanıyorum su anda yaklaşık 2 gb falan doldurmuşum yalnız bugun netten sabaha kadar kurtlar vadisin bölümlerini falan seyretmeyi düşünüyorum acaba bu fatura 150 200 falan gelebilme ihtimali olurmu ?yoksa bu faturalarda belli bi limit oluyormu ?
-
Faturalarda bellı bır lımıt var hocam...gecen sene 62 tl gelıyordu maksımum...
Edit; bu sene bı fıyatı belkı bıraz daha yukarı cekmıs olabılırler ama pekde cekemezler olsun 65 ya

ıstedıgın kadar gec kotayı maxımum bu cıvarda gelır.yanı no problem ;) kas kasabıldıgın kadar

-
benım bıldıgım aştıgın her 1 gb başına yaklaşık olarak 10 tl ücret kesiyorlardı...öyle okumuştum
hatta eskilerden kardeşim sağolsun 29-30 liralık fatura geleceğine 90 le 100 arası geliyordu..
-
yanı şimdi 65 olsunda acaba soyle bişey duymustum kotayı geçtigim zaman fatura için üst limit 65 tl gibi fakat geri kalanını diger faturalara 3 e bölerek yansıtıyorlar gibi
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
yanı şimdi 65 olsunda acaba soyle bişey duymustum kotayı geçtigim zaman fatura için üst limit 65 tl gibi fakat geri kalanını diger faturalara 3 e bölerek yansıtıyorlar gibi
-----------------------------telekomu aramıstım bu soru ıcın.Arkadasın dedıgı gıbı her 1Gb a 10 lira alıyorlar.
mesela 4 gb kota,sen 6 gb yaptın veya 6 kürü yaptın senden 50 lira alırlar ama sen 8-9... ve uzerlerını yaptıysan senden alacak oldukları fıyat maxımum 62-65 lıradır.Kımseden 100-150 alamazlar :) senın bırıkmıs borcun vardır ondandır...
Benım cevremde vardı eskıden 150-200 lıra hatta 1 mılyar fatura odeyen.Bende bunuda sormustum hatta,dedım boyle boyle etrafımdakıler bu derece yuksek fatura odedıklerını soyledıler.Kadın dedı eger bırıkmıs faturanız varsa bu faızle gerı alınır.
Yanı sıkıntı yok.Gelcek olan maxımum para bellı.Gelecek aya felan yansıtamazlar,senden o ay alırlar ucretı.
-
ok ben istedigim gibi abanabilirim bu ay için yanı maxsimum 60 küsür lira ödeyerek .
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
ok ben istedigim gibi abanabilirim bu ay için yanı maxsimum 60 küsür lira ödeyerek .
-----------------------------Hocam eger tam bır kesın fıyat ıstıyorsan telekomu bı ara derım.Dedigim gibi 1 sene mı ne once aramıstım 62tl fıyat cekmıslerdı...Belkı aynıdır belkıde ufak bı zam almıs olabılır
-
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
-
bende aşmışım hemde baya bir..sormuştum aşılan her 1 gb ta 10 tl ekleniyor falan demişlerdi... faturam gelmedi henüz süpriz olucak bana da..