folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl İlgili Yardıma İhtiyacım Var

Adsl İlgili Yardıma İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şu anda evimde adsl in 4 gb kotalı olanını kullanıyorum su anda yaklaşık 2 gb falan doldurmuşum yalnız bugun netten sabaha kadar kurtlar vadisin bölümlerini falan seyretmeyi düşünüyorum acaba bu fatura 150 200 falan gelebilme ihtimali olurmu ?yoksa bu faturalarda belli bi limit oluyormu ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Faturalarda bellı bır lımıt var hocam...gecen sene 62 tl gelıyordu maksımum...

Edit; bu sene bı fıyatı belkı bıraz daha yukarı cekmıs olabılırler ama pekde cekemezler olsun 65 ya Gülümseme

ıstedıgın kadar gec kotayı maxımum bu cıvarda gelır.yanı no problem ;) kas kasabıldıgın kadar Göz%20kırpma

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

benım bıldıgım aştıgın her 1 gb başına yaklaşık olarak 10 tl ücret kesiyorlardı...öyle okumuştum

hatta eskilerden kardeşim sağolsun 29-30 liralık fatura geleceğine 90 le 100 arası geliyordu..

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    yanı şimdi 65 olsunda acaba soyle bişey duymustum kotayı geçtigim zaman fatura için üst limit 65 tl gibi fakat geri kalanını diger faturalara 3 e bölerek yansıtıyorlar gibi

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------
    yanı şimdi 65 olsunda acaba soyle bişey duymustum kotayı geçtigim zaman fatura için üst limit 65 tl gibi fakat geri kalanını diger faturalara 3 e bölerek yansıtıyorlar gibi

telekomu aramıstım bu soru ıcın.Arkadasın dedıgı gıbı her 1Gb a 10 lira alıyorlar.

mesela 4 gb kota,sen 6 gb yaptın veya 6 kürü yaptın senden 50 lira alırlar ama sen 8-9... ve uzerlerını yaptıysan senden alacak oldukları fıyat maxımum 62-65 lıradır.Kımseden 100-150 alamazlar :) senın bırıkmıs borcun vardır ondandır...

Benım cevremde vardı eskıden 150-200 lıra hatta 1 mılyar fatura odeyen.Bende bunuda sormustum hatta,dedım boyle boyle etrafımdakıler bu derece yuksek fatura odedıklerını soyledıler.Kadın dedı eger bırıkmıs faturanız varsa bu faızle gerı alınır.

Yanı sıkıntı yok.Gelcek olan maxımum para bellı.Gelecek aya felan yansıtamazlar,senden o ay alırlar ucretı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    ok ben istedigim gibi abanabilirim bu ay için yanı maxsimum 60 küsür lira ödeyerek .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    ok ben istedigim gibi abanabilirim bu ay için yanı maxsimum 60 küsür lira ödeyerek .

Hocam eger tam bır kesın fıyat ıstıyorsan telekomu bı ara derım.Dedigim gibi 1 sene mı ne once aramıstım 62tl fıyat cekmıslerdı...Belkı aynıdır belkıde ufak bı zam almıs olabılır

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

bende aşmışım hemde baya bir..sormuştum aşılan her 1 gb ta 10 tl ekleniyor falan demişlerdi... faturam gelmedi henüz süpriz olucak bana da..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 838 Toplam Mesaj: 9