Adsl Kota 2,0 Serial Var Mı
-
var mı
-
http://www.seriall.com/?s=adsl+kota+2.0 buradan her b*kunu al...
-
konu yanlış yerde değiştir yerini..
-
TugrulBaba
La olum ne fark eder aq sen ikidir senin işin mi bunu konu yerlerini tain etmek bırak adam açsın Allah Allah sanki başı göğe eriyor... -
TugrulBaba
La olum ne fark eder aq sen ikidir senin işin mi bunu konu yerlerini tain etmek bırak adam açsın Allah Allah sanki başı göğe eriyor...
-----
hacı konu yanlış yerdeyse değiştirmesi lazım laf yok. -
La olum bundan sonra ben konu açarkene hep farklı yere açcam...
-
tamam pardon yerine dikat etmedim yardımn için saolun ayrıca
-
m1krop:
1- ben adminim
2- bir admin forumun gidişatından düzeninden sorumludur
3- bir admin moderatorlerın gıdısatından sorumludur
4- bir admin uyelerin gidisatından sorumludur
5- yasım 26 buyuk olasılıkla senden yaslıyım oyle olmasa bile seninle samimiyetim yok "la olum" seklindeki yasklasımın hosuma gıtmedı, acık sozlu bır ınsan oldugum ıcın arkandan konusmak yerıne burada yuzune soyluyorum,
6- "La olum bundan sonra ben konu açarkene hep farklı yere açcam..." bu sözünü tutmanı tavsiye etmem banı koyarım
7- "TugrulBaba La olum ne fark eder aq sen ikidir senin işin mi bunu konu yerlerini tain etmek bırak adam açsın Allah Allah sanki başı göğe eriyor..." başım göğe ermez forum düzen bulur, evet fark eder forum düzenli olur, konu yanlış yerdeyse önce modların sonra benim görevimdir uyarmak, yer tayin etmek etmemek tamamen görev için bana verilen yetkiler dahilinde bana kalmış birşeydir statüsü benden yüksek olmayan hiç kimse bu konuda bana telkin veremez..
8- En yüksek rütbeli adminler hatta holy bile bana senin gibi yaklaşım sergilemedi üslubunu gözden geçirmeni tavsiye ederim 2. kez.
selametle.
not: konunun yerini değiştirin ban geliyor.. -
tugrulbaba ne diyosa o
Toplam Hit: 1091 Toplam Mesaj: 9