Adsl Kota Sorunu
-
Arkadaşlar smile adsl kullanıcısıyım bu ay ne yaptım ne ettim bilmiyorum kotam 8 gb olmuş. Diğer aylardan farklı hiçbirşey yapmadım veya indirmedim. 4 gb nerde 8 gb nerde. Wireless modem kullanıyorum wireless şifresinin kırılıp modemime bağlanma ihtimali yoktur değilmi?
-
BİRİ ADSL Yeni Bir Şirket (: Kasayı Doldurmaları Lazım:P
-
WPA2 şifreleme yöntemini kullan onun dışındakileri kullanma kırılma ihtimali çok yüksek.MAC korumasını aktif et.birde wireless şifreni harf-sayı-karakterler şeklinde yaparsan hiçkimse ağına giremez.
-
snn modemi garanti biri kırmışrıt :D aviranin dedigi gib yap giremezler
-
her zaman için kablolu modemden şaşmayın derim :D en sağlam ve güvenli bağlantı yolu kablodur. Wi-Fi modemlerdeki gibi sinyal şiddeti iyimi kötümü derdi yok en azından. Biri benim modemime girer mi ? download yaparmı gibi endişelerden uzaksınız. Tabiki gidip de şimdi modemini değiştirecek halin yok. Çok güçlü parolalar oluştur. Güvenlik duvarı mutlaka kullan. Confıgration giriş ekranına da modemin varsayılan şifresi olmasın. Kendin özel bir kullanıcı adı ve şifre koy. yani modeminin kontrol menüsünden bahsediyorum. Mac koruması önemli, Genelde modem şifren tahmin edilmesi zor çeşitli karakterler içersin
-
Kablolu modem Rulz! Sana biri wireless'tan döşemiş geçmiş olsun :)
Sınırsıza geçmeden önce çevreden birinin wireless şifresini kırmıştım (wep) Sömüre Sömüre garanti 20GB olmuştur. Açıkçası çoğu kişi benim gibi beleş bulunca harcıyor WPA2 Şifreleme sistemini kullan .)
-
Bu Mac şifrelemesini nasıl yapıcaz ? Modem ayarlarındanmı yapılıyor
-
şifre kaç haneli bilmiyomda 2 defa haşla :D
-
bende biri adsl kullanıyorum sadece tahribat ve bobilere giriyorum arada malum siteleri ziyaret ediyorum :D ama kota ayın 15 ine gelmeden doluyodu geçtim sınırsıza
ya interneti biriyle ortak kullanıp sınırsız yap yada tek başına sınırsıza geç aga derim ben
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 9