folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Kota Sorunu? Ve Dreambox

Adsl Kota Sorunu? Ve Dreambox

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    simdik agalar bn qtahyada kaliorum fln ev ist te. gecenlerde geldim eve adsl in kotaya bi bakam ddm son 2aydir kota felaket sekilde asmis.bu ay ise daha simdiden 3.4gb olmus. dreambox kullaniorum 1yildir simdiye kadar kotanin yanina bile yaklasmamisti nasil oluyorsa 3aydir bole. aklima bi tek dreambox gelio kotayi yiyen ama simdiye kdar tik yoqtu. 3ay once lcd tv aldik belki ondandir diorum ama sacma gelio? acep nedendir? pedere ddk adam bnden bilio amk. napion dio nette daha eve geleli 2hafta olmadi. bi yerdim

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hocam pc ye trojan downloader bulaşmış olmasın ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Hocam 10 saniyede bir 16 byte bilgi yollanır card sharingle. yani 30 gün boyunca sürekli sharing açık olsa kotadan alacağı 3mb dır.
    Edit: En kötü ihtimali düşünelim 64 byte 3 saniyede bir yollanır (en fazlada budur) ayda 55 mb eder. 7/24 açıksa.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    hoja virus fln oldugunu sanmiorum gecende tarattim nod32 den + norton security scan dan(= hoja iste bu zmna kadar kotanin yanindan gecmeyen sey 3aydir bole. birisi giriodur ddm wireless kullaniom dun modemi gizli yaptim butun gun 15dakkada bi baktim birisi varmi die yoq ve yinede 600mb fln girdi sok oldum :@

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

telekomun bok yemesi

nod32 4 de hangi programın neti kullandıgını ve onu block'layabileceğin dalga var yada benzer bi program kur bakalım telekommuymuş yoksa bişe mi war

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

nod32 nin neresinde bu ozellik aga bulamadim veya program ismi fln bakindim ama bulamadim:(

edit:

simdik tarama yaptiriom bisi bulmadi da eski loglara baktim karantinadaki dosyalara fln trojan downloaderlar vardi sanirim bunlardan olsa gerek de karantinadaki dosyalar calismaz die biliodum yanlismi biliodum acep(=

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    Ey DSL kullan raporlar kısmında hangi programın nekadar internet yediğini nezaman yediği herşey yazar artı grafiklerle süslendirir. muhteşem bir programdır. ayrıca open source'dur. ve yayıncısının sitesine sponsorum ben :D

Im Boned, All Boned.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

aynen bendede problem var. daha ayın 11 i 2.7 kota. +18 fln indirmedim. bi msn bi face. on game de oynamıyorum pc de yeni formatlı.

birkaç ark tada böyle son aylarda çok geçiRiyorlarmış.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 8