folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ADSL Kullanmaya Başladım Ama Çok Yawaş Yardım !

ADSL Kullanmaya Başladım Ama Çok Yawaş Yardım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cHimaira
    cHimaira's avatar
    Erkek
    Gerçekten ne oldunu bilmiom sadece elime
    zoom 5510 usb modem geçti ama download rekor 5 6 KB/sec oluo nedendir yardımcı olan olursa cok sewinirim sayfalar 2 saatte acılıo XPtr kullanıyorum

.:· ¢hår£àtáñ ·:.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    eline modem geçti de sen adsl hat aldın mı?

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cHimaira
    cHimaira's avatar
    Erkek
    Heralde aldım baglıyım suan
    ama bi anormallik war
    20 tane modem alındı
    dier alanlar süper diomus da bana garip geldi bendeki modem iyimi peki zoom5510usb ADSL böle olmaması lazım die tahmin ediorum

AMA bi bildiğim yok dial-up bundan iidi sayfa hızı olarak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Walla arkadasim bende 5510 kullaniyorum ama baglantimdan cok memnunum 12-15 arasi dl yapiyom cok rahat sitelerde gezebilyom. Senin nedendir bilmem ama modemden olucagini zanetmem

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Erkek
    sorun büyük ihtimalle santraldendir. 128 de hadı 9 a 10 düşerde 5-6 ise kesin büyük bir sorun war. port unu bi kontrol etsinler. yada nne biliyim git bi sor böle böle oluyo diye yetkililere
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavinet
    mavinet's avatar
    Erkek
    bişiy sormak istiyom.. ; meseLa server e userlerden birine server ban atacağız amaki adsl lilerin hep deişiyor.. yani ban atmıyoRum.. 2 veta 3 günde bi deişiyor.. asıl Ip yi ögrenMenin yöntemi varSa bekliyoRum şimdiden teşekkürler..

Güzel, Canlı Ne varSa bizimLedir. Insanın yurDu birkat daha kendinin oLur ToprağıNa SuyuNa Karıştıkça. Yaşamış SayılMaz Zaten Yurdu için öLmesini BilmeYen..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    kardeş senin sorunun portekizden kaynaklanıyor :))orada yaşanmış olan bir sorun bizde yurt dışı çıkışlarını kapattı ve açıldıktan bir süre sonra da normala döndü bende de 512 dsl var hiç bi yere bağlanamıyordum aynı güm şuan ama gayet iyi...

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cHimaira
    cHimaira's avatar
    Erkek
    Wala bilemiyorum nedden olduğunu fıttırmak üzereyim

Kazaada 3 KB/sec ı geçmedi wallahi süper anlıcanız

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Netin esas yasalik konusu bu;

Türk Telekom A.Ş. den yapılan açıklamaya gore, 04/01/2004 sabahı saat 08:20 itibari ile, Türk Telekom"un ortağı olduğu çok uluslu SEA-ME-WE3 deniz altı fiber optik kablonun Portekiz Sesimbra bölümünde meydana gelen arıza nedeni ile bu kablonun güç besleme (Power Feeding Unit) ünitelerinde bir kesinti yaşanmıştır.

Bu problem nedeni ile Türkiye"deki tüm internet kullanıcıları yurtdışı erişimlerinde kapasite yetersizliğinden kaynaklanan erişim problemleri yaşamaktadırlar.

Bu gerci duzeldi artik net yavas fln degil..

Bide bi arkadas adsl ipsini nerden ogrenebilicegini sormus http://www.showmyip.com burdan bakabilir.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holyhack
    holyhack's avatar
    Erkek
    yaf bu hatlardan boşuna üzülme benimde öleydi bu hafta düzeldi

yaf bana bundan sonra habitas168 nick i ile ulaşabilirisiniz bunu kullanmayacam ban kalktı hele şükür
Toplam Hit: 2736 Toplam Mesaj: 10