ADSL MODEM
-
Virüsler ADSL Modeme Bulaşırmı....
Bence Çok Yakın Zamanda ewt.
Siz Ne Dersiniz.... -
baba ne demek adsl modeme virus bulaşır mı ya?
dialer mi demek istiyosun? -
zoahaha arkadaş adsl modemden virüs geçmediğini sanıyo sanırım ehaahahah
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------
ADSL Modemden virüs geçtigini biliyorum.
Bu arada Gülerken fazla agzını açma küçük dilin bile görünüyo.Ön yargılı davranmaktan vazgeç,en azından bana karşı.
Benim bahsettigim Dialer falan degil arkadaşlar sonuçta adsl modem de bilgisayarın bir parçası gibi ve onunda küçükte olsa bir işlemcisi var yani demek istedigim,adsl modemden sonuçta bigiler geçip makinaya yükleniyor.modem de arada bir kurye kibi bişe.Modemi bozacak bir kod yazılabilirmi.nasıl Cıh virüsü işlemcinin ekran kartının bios un Hdd nin anasını belliyorsa bu adsl modemide belleyecek bir kod yazılabilrmi....
-
ir2 : eziklikten vazgec.. tahribat.com da bulunan biz elemanlar, birlik icinde olmaliyiz.. bilen bilmeyene ogreticek.. ta$$aga vurmana gerek yok, kaldi ki adsl yeni bi mevzu herkez herseyi bilemeyebilir..
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
ir2 bunu yazdı:
ADSL Modemden virüs geçtigini biliyorum.
Bu arada Gülerken fazla agzını açma küçük dilin bile görünüyo.Ön yargılı davranmaktan vazgeç,en azından bana karşı.
Benim bahsettigim Dialer falan degil arkadaşlar sonuçta adsl modem de bilgisayarın bir parçası gibi ve onunda küçükte olsa bir işlemcisi var yani demek istedigim,adsl modemden sonuçta bigiler geçip makinaya yükleniyor.modem de arada bir kurye kibi bişe.Modemi bozacak bir kod yazılabilirmi.nasıl Cıh virüsü işlemcinin ekran kartının bios un Hdd nin anasını belliyorsa bu adsl modemide belleyecek bir kod yazılabilrmi....
saçma bikere içindeki işlemci herhangi bir şartlı döngü uygulamadığı için gönderilen hiçbirşeyi işleme almadan doğruda filitreleyip data formatında usb/ehternet ile yolluyo
cicero bunu yazdı:
ir2 : eziklikten vazgec.. tahribat.com da bulunan biz elemanlar, birlik icinde olmaliyiz.. bilen bilmeyene ogreticek.. ta$$aga vurmana gerek yok, kaldi ki adsl yeni bi mevzu herkez herseyi bilemeyebilir..
ben yeni yetmeleri birlik içine saymıyorum benim için önemli olan insanlar war gerisi boş zaten... -
ir2
Bir gün biryerlerde adsl modem için bir virüs bulunursa seni bu siteye manşet ederim ....... -
bulaşır...
bazı modemler mesela tecomların kendi içlerinde ftp si var.. mesela tecom modem bağlı bir niternet kafede
ftp://192.168.1.1 yazıp isim root şifre root
azarsanız modemin ftp sine ulaşıyorsunuz..
eğer http://192.168.1.1 yazıp isim root şifre root yazarsanız modeminyönetim paneline ulaşıyorsunuz..
eğer ftp deki html leri değiştirip içine bi trojan veya js koyarsanız o zaman modeimin her yönetim panelini açtığınızda bilgisayara virüs girer..
bu sadece bir örnekti.
düğer modemlerinde flashını güncellerken araya bir virüs yada trojan sokabilirsin..
dur ben bunu bi deniyim :))
Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 8