ADSL Modem Şifresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bir senen boyunca kullanmadığım modemi açınca bir sürprizle karşılaştım. Modeme default giriş şifrelerini değiştirmişim. Ve hatırlayamıyorum. Modemin arkasındaki reset düğmesi de işe yaramıyor. Modemin giriş şifresini kırabileceğim bir program lazım. Elinde olan varsa lütfen acil yoksa modem çöpe gidecek :(

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    modem marka ve modelini verirsen yardımcı oluruz belki..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Artes diye tuhaf bir marka !

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

hımm modemi cd siyle tekrar yapılandır belki işe yarar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Teşekkürler ama denedim işe yaramıyor. Başka bir bilgisi olan varsa lütfen yardım.

Bilgi Güçtür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Modem şifresi kıracak program arasaydım sanırım bu site bunu açık açık söylemenin çok zor olduğu bir yer değil. Neden hikayeye ihtiyaç duyayım ki ? Cd sini yeniden kurmayı dedem de biliyor. Normal yoldan olsa heralde foruma yazı yazma ihtiyacı hissetmezdim. Anormal bir durum var çünkü. Servisin yapamadığı bir durum. Yardımcı  olacak bir arkadaş varsa teşekkür ederim ancak bu işi beceremeyenler de sussun da en azından alim sansınlar.

Ayrıca kullandığın avatarla mesajlarına eklediğin o yazı birbirine hiç uymuyor. 

Bilgi Güçtür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    agasar_ts61
    agasar_ts61's avatar
    Erkek

ÇOK KOLAY ARTESİ İİBİLİRİM AYNISI BAŞIMA GELDİ MODEMIN KITAPCIGINDA Bİ İP WAR ONA GIR ORALARI KARISTIR

ORDA KULLANICI ADIN PASWORD YAZIYOR BI YERLERDE YATIRLAMIYORUM SU AN KARISTIR AMA MODEMININ ICINDE Bİ İP OLCAK

Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 7