ADSL Modem Şifresi
-
Arkadaşlar bir senen boyunca kullanmadığım modemi açınca bir sürprizle karşılaştım. Modeme default giriş şifrelerini değiştirmişim. Ve hatırlayamıyorum. Modemin arkasındaki reset düğmesi de işe yaramıyor. Modemin giriş şifresini kırabileceğim bir program lazım. Elinde olan varsa lütfen acil yoksa modem çöpe gidecek :(
-
modem marka ve modelini verirsen yardımcı oluruz belki..
-
Artes diye tuhaf bir marka !
-
hımm modemi cd siyle tekrar yapılandır belki işe yarar
-
Teşekkürler ama denedim işe yaramıyor. Başka bir bilgisi olan varsa lütfen yardım.
-
Modem şifresi kıracak program arasaydım sanırım bu site bunu açık açık söylemenin çok zor olduğu bir yer değil. Neden hikayeye ihtiyaç duyayım ki ? Cd sini yeniden kurmayı dedem de biliyor. Normal yoldan olsa heralde foruma yazı yazma ihtiyacı hissetmezdim. Anormal bir durum var çünkü. Servisin yapamadığı bir durum. Yardımcı olacak bir arkadaş varsa teşekkür ederim ancak bu işi beceremeyenler de sussun da en azından alim sansınlar.
Ayrıca kullandığın avatarla mesajlarına eklediğin o yazı birbirine hiç uymuyor.
-
ÇOK KOLAY ARTESİ İİBİLİRİM AYNISI BAŞIMA GELDİ MODEMIN KITAPCIGINDA Bİ İP WAR ONA GIR ORALARI KARISTIR
ORDA KULLANICI ADIN PASWORD YAZIYOR BI YERLERDE YATIRLAMIYORUM SU AN KARISTIR AMA MODEMININ ICINDE Bİ İP OLCAK