Adsl Modem Sorunu :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    arkadaslar benim 3gb limitli 256 internetim vardı, 512 oldugu gunden beri soyle bir sorunla karsılasıyorum:

interneti cok kısa bir süre (2,3 dk) kullanmayınca ve bazende kullanmama ragmen 20 dk sonra felan internet gitmis oluyor. baglı gozukuyorum ama msn den düsmüsüm, google a bile giremiyorum :] sorun modemi bastan baslatınca düzeliyor ama her verdigim 3 dk lık ara için bunla ugrasmaktan bıktım. modemi tekrar kur demeyin onu da yaptım..

sorun nedir nasıl cozeriz ? modemi bastan kurmaktan baska cozum yokmu, yoksa dogru duzgun kuramadım mı ?

bir imzam bile yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşım şimdi telekom a laf söylemek istemiyorum çözüm olarak

1.Splittler kullanıyorsan splitteri sök telefon hattını direk modeme tak..........Sorun devam edecektir...yine kesilecektir..

2.Hattında ek yerleri varsa kabloda,izolasyon sebebi ile kopmalar olur...eğer ek yer varsa sök iyice bağla ve siyah bantla sar..

3.Splitter'dan önce bir telefon bağlı ise onu sök...telefon hattın direk siplitter a gelsin.

4.Sorun tamamen telekomdan kaynaklannıyor...444 03 75 numaralı telefonu ara sinirli snirli sorunu anlat....Belki düzeltirler....Alt yapı meselesi kaldırmıyor telekomun alt yapısı..

NOT:Bu mesajı gödner dediğim anda benim bağlantımda kesildi sonra kendiliğinden geldi...Sürekli olmaya başladı böyle ...http://telekoma.kafamgirsin.com/email.php  bu adrese şikayet maili at istersen.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    google a giremiyosan google.com.tr yi dene ben öle yapıyorum msndenmi düştün 4.5 le gir kesin bağlanıyo yeni sürümler nedense kesiliyo bi subdomainemi gideceksin açmadımı www koyarak ana sayfadan git ha bazen hiçbirinin olmadığı oluyomu evet oluyo telekoma kafam girsin a.k.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek
    telefoma kafam girsin!aynı şey bende de oluyor arasıra delleniyor neyseki o kadar sık değil

Sizce bu bir vedamıydı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    he lan walla arasıra bendede oluyo sistem çöküo demekki 2de bir :D

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    Modem yazılımının kendi uninstall programından kaldırıp tekrar yüklüyordum modemi olmuyordu. Bu kez hardware manager dan kaldırıp yükledim. Azcik duzeldi gibi du bakiim iyi gidio isalla bunu post ettikten 2 dk sora yine bozulmaz :)

aynı sorunu yasayanlar bi denesin belki duzelir.

bir imzam bile yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    codermc bunu yazdı:

Modem yazılımının kendi uninstall programından kaldırıp tekrar yüklüyordum modemi olmuyordu. Bu kez hardware manager dan kaldırıp yükledim. Azcik duzeldi gibi du bakiim iyi gidio isalla bunu post ettikten 2 dk sora yine bozulmaz :) aynı sorunu yasayanlar bi denesin belki duzelir.

arkadaşım programdan kaynaklanmıo o telekomdan bizim enişte ile konuştum telekomdan dio oda...düzelir sonra gider sonra düzelir

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

http://telekoma.kafamgirsin.com/email.php

he ya burdan muhakkak mesajı gönderin

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

http://telekoma.kafamgirsin.com/email.php

Yapmanız gereken çok kolay

ÖRNEK

Adınız :Fenasi

Soyadınız:Kerim

E-postanız:Fenasi@kerim.com

Sonrada Gönder i tıkayın

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek
    Arkadaslar adsl baglantıları 256 dan  512 Kpbs Ye cıktıgı icin su anda hatlarda ufak tefek sorunlar oluyor bunlar Dns den ve telekomun hatları degismesinden dolayı düşmeler yaşanıyor  bu sorun kısa zaman da düzelecekmiş. ve modeminizin configurasyon ayarlarınıda kontrol etmenizde fayda var.

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
Toplam Hit: 1996 Toplam Mesaj: 10