Adsl Modem Yardım Airteies RT-102

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bi arkadaşın modemine girdim modem Airteies RT-102 modemden onun bilgisayrına nasıl bağlana bilirm veya neler yapabilrim port yölendirme fan var onu bana yönlendire bilirmiyim nerler yapabilirm ve nasıl yapabilirim bi yardım amacım ona zarar vermek değil sadece bi denicem neler oluyo eğer bi bilgisayarına girebilirsem onunla aynı modemi kullanan bi lamer bozuntusu var boyna işte bende şu var bu var diye hava atıyo evine bi gittim bi leptop var ablasının bilgisayar dökülüyo ona dersinide vermek istiyorum bişe biliyom diye bize hava atıyodu boyna yasrdım ederseniz sevinirim modeme tam anlamıyla girdim ama neyi nasıl yapabilirim bilmiyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    bnce Yapa bildiğin kadar download yap ... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

brainiac bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bi arkadaşın modemine girdim modem Airteies RT-102 modemden onun bilgisayrına nasıl bağlana bilirm veya neler yapabilrim port yölendirme fan var onu bana yönlendire bilirmiyim nerler yapabilirm ve nasıl yapabilirim bi yardım amacım ona zarar vermek değil sadece bi denicem neler oluyo eğer bi bilgisayarına girebilirsem onunla aynı modemi kullanan bi lamer bozuntusu var boyna işte bende şu var bu var diye hava atıyo evine bi gittim bi leptop var ablasının bilgisayar dökülüyo ona dersinide vermek istiyorum bişe biliyom diye bize hava atıyodu boyna yasrdım ederseniz sevinirim modeme tam anlamıyla girdim ama neyi nasıl yapabilirim bilmiyorum

-----------------------------

Uzun iş. Backtrackin isosunu internetten çekip kendi bilgisayarinda snif yaparak bisiler bulabilirsin. "Lamer" dedigin adamin bilgisayarinin MAC adresini yasakliyabilirsin.

http://www.newgoodsoft.com/download/NGSSnifferForMSN_Setup.zip bu programla msn konusmalarini snifflemeyi deniyebilirsin.  

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 1981 Toplam Mesaj: 3