ADSL Nakli Herkesi Uyarıyorum
-
Arkadaşlar bu konuda daha yeni başımdan geçen bir konuyu sizlere anlatmak istiyorum.
Yazlığa internet bağlattırdık ve sonra okul dolayısıyla eve dönmek zorunda kaldıkPeder dedi gel dedi interneti naklettirelim ordan bende tmm iyi olur dedim.Ve peder gerekli şeyleri yaptı geldi günlerden salı daha sonra pedere 3 günde bağlanır demişler tabi ben evde kafayı yedim 3.gün oldu saat 12 de aradık adamları tmm dediler saat 6 da açılıyo o saattede adsl yeri kapanıyo bizim burda başvuru yeri abooowww birde ne görim saat 6 oldu 7 oldu peder dedi belki ordadırlar arıyalım ve aradık kimse yok :D kaldıkmı cumartesi pazar :D zaten adsl binası o günler iş yapmıyo :D sonra geçti günler pazartesi hızla telefona yapıştım aradık ve dedilerki port yeni bağlanmış 3 iş günü içinde bağlanır ben pederle telefonu kapatınca bir söv bir söv ve çarşamba günü güç bela aradık ulaştık hepsi şurayla görüşün şurayla görüşün hepsi bi telefon veriyo ve 9.günün sonunda internet geldi toplam 9 gün adsl bekledim
Aman siz siz olun nakil yaptırmayın yoksa piskopata bağlanırsınız
:D
-
Hoca bulunduğun yerdeki Dslam de port yoksa bağlanmaz. İşte bazı arkadaslar bunu müşteriye söylemiyorlar. Port bağlandıktan sonra 3 iş günü içinde açılır.
Senin şansızlığın boş port olmaması.
-
bende nakil ettirdim 4 gün falan sürdü 2 gğn haftasonun da eçti ama..
şöle bi şey dikkatimi çekti int. gelmedi die 444 0 375 aramıştım arıza kayıd dğştğrler geceyudi sanırsm
sabah 8 de hemen bi eleman gönderdiler çok ilgmi çekti bu takdir ettim.
edit: az öncede bir bayan aradı :) sorun halloldu mu? die
-
bana hiç gelmedi kapattırdım 2 ay fatura ödedim
6-7 ay sona tekrar bağlattırdım kampanya feln vardı o zman ilk 2 ay beleşti kotaya asıldım aq
-
|Türk Telekoma Kafam Girsin..|