folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder ADSL Nakli Herkesi Uyarıyorum

ADSL Nakli Herkesi Uyarıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu konuda daha yeni başımdan geçen bir konuyu sizlere anlatmak istiyorum.

Yazlığa internet bağlattırdık ve sonra okul dolayısıyla eve dönmek zorunda kaldıkPeder dedi gel dedi interneti naklettirelim ordan bende tmm iyi olur dedim.Ve peder gerekli şeyleri yaptı geldi günlerden salı daha sonra pedere 3 günde bağlanır demişler tabi ben evde kafayı yedim 3.gün oldu saat 12 de aradık adamları tmm dediler saat 6 da açılıyo o saattede adsl yeri kapanıyo bizim burda başvuru yeri abooowww birde ne görim saat 6 oldu 7 oldu peder dedi belki ordadırlar arıyalım ve aradık kimse yok :D kaldıkmı cumartesi pazar :D zaten adsl binası o günler iş yapmıyo :D sonra geçti günler pazartesi hızla telefona yapıştım aradık ve dedilerki port yeni bağlanmış 3 iş günü içinde bağlanır ben pederle telefonu kapatınca bir söv bir söv ve çarşamba günü güç bela aradık ulaştık hepsi şurayla görüşün şurayla görüşün hepsi bi telefon veriyo ve 9.günün sonunda internet geldi toplam 9 gün adsl bekledim

Aman siz siz olun nakil yaptırmayın yoksa piskopata bağlanırsınız 

:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hoca bulunduğun yerdeki Dslam de port yoksa bağlanmaz. İşte bazı arkadaslar bunu müşteriye söylemiyorlar. Port bağlandıktan sonra 3 iş günü içinde açılır.

Senin şansızlığın boş port olmaması.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bende nakil ettirdim   4  gün falan  sürdü  2  gğn haftasonun da eçti ama.. 

şöle  bi  şey  dikkatimi  çekti int.  gelmedi  die  444 0 375 aramıştım  arıza  kayıd dğştğrler  geceyudi sanırsm  

sabah  8  de  hemen bi eleman gönderdiler  çok  ilgmi çekti bu takdir ettim.

edit: az öncede  bir bayan aradı :)  sorun halloldu mu? die

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

bana hiç gelmedi kapattırdım 2 ay fatura ödedim

6-7 ay sona tekrar bağlattırdım kampanya feln vardı o zman ilk 2 ay beleşti kotaya asıldım aq 

punto cero
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    |Türk Telekoma Kafam Girsin..|

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
Toplam Hit: 2160 Toplam Mesaj: 5