Adsl Paylaşımı Hakkında
-
selamlar,
Adsl paylaşımı yüzünden bizim komşuya kağıt gelmiş(genel uyarı değil, adı soyadı ile birlikte) kabloları sök diye, o yüzden bizim internet tehlikede, şimdiye kadar bu işten ceza alan olup olmadığını bilen var mı? -
iyide neden yasak olsun?ozaman internet cafelere de ceza yazmaları gerekir?
-
parasını ben ödüyorum telekoma ne oluyor?
-
internet cafe ler ayrı bi para ödüyo diye biliyorum bunun için..
ama yinede çok saçma a.q..
piyasada 4 portlu modem satılmasın o zaman..satılırsa bizde alır kullanırız :D -
bildirmek gerekiyo o kabloyu kesin bi düşmanın söylemiştir böyle işleri gizli saklı yapsanıza benim gibi :)) sınırsız adsl bekle geliyorum senin a.q.cam :DDD
-
HolyDemon hoca Telekomda çalıştığını soylemişti ona sormak lazım... yada o gorurse cvp wersin plss....
ama bence oyleyse TT'ye lanet olsun ! yetti artık bunlar... yaa... türkiye'de neden bu işi devlet değilde ozel şirketler yapıo... devlet neden kendi kurumlarını satıoki.....bide yabancılara ya... karış karış gidiyoruz wallahi ya...Somurge devlet olduk haa !! :@ -
Kablosuz modem kullanın. :)
-
Ewet Nothing Dediqi Gibi Kablosuz Kullanın..)) Ozaman Anlamazlar.. Ama Turktelekom Sıçtı Batırdı Ortalaqı.. artık saçma sapan şeyler yapmaya başladı bir indiro bir çıkarıyo amkoyim..
-
Aynı kurumda, işletmede ve evde olursanız adsl istediğiniz kişi kadar kullanabilirsiniz. Ama başka bir eve gidiyorsa kablonun ucu o zaman ceza yersiniz. Ve dağıtan kişi bir daha bağlantı izini alamaz.
-
Beyler bildiğim kadarı ile telekom daireler arası internet paylaşımına izin vermiyor. Her eve kendine ait internet olcak yada yasal işlem diyor.
Ama internet cafe sistemi ayrı o tek yer içinde onlarca pc ye dağıtım yapabilir bu illegal bi iş olmamış oluyor o zaman.
Çok saçma bi sistem ama telekom böle sölüyor.
ve üstüne basa basa tekrar sölüyorum. Telekom Ta *** **** :)
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 10