folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl Şifremi Unuuttum Yardım Lütfen

Adsl Şifremi Unuuttum Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kablosuz ağ kurucam ama adsl şifremi unuttum ağı kuramıyorum bunu nasıl bulabilirimm bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler.

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    adsl şifremi derken adsl modeme giriş şifresi mi yoksa servis sağlayıcının(ttnet,smile,ot,bok) verdği şifre mi?

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    eger modemı unuttuysan modemın hafızasına tam reset at sonra kıtapcıgından bakıver... yok ttnet ın adsl sıfresını unuttuysan 4440375 ı ara musterı temsılcısınden yardım ıste (tabı hat senın ustune ıse) yok baska bır kurumdan kullanıyorsan o kurumu n musterı tmsılcısını oara vardır mutlaka 444..... bır numaraları
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Eğer Servis Sağlayıcının Şifresini Unuttuysan Modemine Gir Wizard Setup'dı Sanırım Orda Yazar Kullanıcı Adı Şifren

***** Şeklinde Şifreleri Gösteren Bi Programla Alırsın

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    eğer şifreni değiştirmediysen büyük ihtimalle hattın bağlı olduğu telefon numarasıdır (alan kodu olmadan yani 7 haneli bi şey artık)

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

444 0 375 i tuşla. Sana bir kaç soru soracak.

Hat sahibinin adı ve soyadı, anne kızlık soyadı, doğum tarihi, doğum yeri ve son dönem adsl fatura tutarı. Verdiğin bilgiler sistemdeki bilgilerle uyuşmuyorsa sittin sene alamazsın. Hat sahibi yada noterden vekalat verdiği bir kişi tarafından bağlı bulunan Türk Telekom müdürlüğüne gidilmesi gerekir. Bunlara imkanın yoksa, lütfen pm ile benimle temasa geçiniz...

.
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 6