Adsl Şifremi Unuuttum Yardım Lütfen
-
arkadaşlar kablosuz ağ kurucam ama adsl şifremi unuttum ağı kuramıyorum bunu nasıl bulabilirimm bi yardım ederseniz sevinirm şimdiden teşekkürler.
-
adsl şifremi derken adsl modeme giriş şifresi mi yoksa servis sağlayıcının(ttnet,smile,ot,bok) verdği şifre mi?
-
eger modemı unuttuysan modemın hafızasına tam reset at sonra kıtapcıgından bakıver... yok ttnet ın adsl sıfresını unuttuysan 4440375 ı ara musterı temsılcısınden yardım ıste (tabı hat senın ustune ıse) yok baska bır kurumdan kullanıyorsan o kurumu n musterı tmsılcısını oara vardır mutlaka 444..... bır numaraları
-
Eğer Servis Sağlayıcının Şifresini Unuttuysan Modemine Gir Wizard Setup'dı Sanırım Orda Yazar Kullanıcı Adı Şifren
***** Şeklinde Şifreleri Gösteren Bi Programla Alırsın -
eğer şifreni değiştirmediysen büyük ihtimalle hattın bağlı olduğu telefon numarasıdır (alan kodu olmadan yani 7 haneli bi şey artık)
-
444 0 375 i tuşla. Sana bir kaç soru soracak.
Hat sahibinin adı ve soyadı, anne kızlık soyadı, doğum tarihi, doğum yeri ve son dönem adsl fatura tutarı. Verdiğin bilgiler sistemdeki bilgilerle uyuşmuyorsa sittin sene alamazsın. Hat sahibi yada noterden vekalat verdiği bir kişi tarafından bağlı bulunan Türk Telekom müdürlüğüne gidilmesi gerekir. Bunlara imkanın yoksa, lütfen pm ile benimle temasa geçiniz...
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 6