Adsl Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kreuzberg
    kreuzberg's avatar
    Erkek
    selam arkdaslar bir ara sinirsiz adls sifrsini girince oluyordu simdi vartik bu acik kapandi mi ne oldu bilgi verisenizz cok sevinirim tsk

always help
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Bütün şifreler 123456 dır dostum ama sen bunu yapınca ne yaptığını sancan anında tutarlar seni

bak ne yap telefon kimin üzerine ise isminin baş harfi ve soyadının başharfi ni yazıp sonrada tel nosunu yazacaksın ama yapma sen yine anladın sen

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam hangi bir ara oluyordu,ben duymadım.Öyle birşey yok olamaz.Zaten adls şifre çalması basit birşey.İstediğin kadar şifren olsun sınırsız olsun bağlantın neyse odur.Eskiden dial-up larda adamın şifresiyle giriyordun o başka birşey.Ama adsl de girsen de girmesen de hesabın sabittir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    yaa ertan bncede senn dediin gibi olması lazım ama hatrladıım kadaryla burda sölediler bi ara öle bişi ama ne kdr dooru bilemicem

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Duydum bende forumda biri açmıştır,ordan burdan duyduğu şeyi yazmıştır a.q. Madem öyle birşey var yapsınlar.Hadi bakalım var mı yapabilecek baba yiğit.Ben size bir adsl şifresi bulayım,limitsiz. Ama hiç bir bok yapamazsınız.Ama bişeyler biliyoranız flashla modemi falan yakma olayı var,onu tam olarak bilmiyorum ama öyle birşey duydum.ama adamın bağlantısıyla uğraşamazsınız

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

alla alla ya arkadaşlar adsl şifresi sabittir herkesinki 123456 dır böle bişey yok olsa bile telekom affedermi öle şeyi dial-up da olur ama adsl de olmaz herkesin hattı belli KESİNLİKLE OLMAZ OLAMAZ İMKANSIZ ..............................................

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yaw ben boşuna mı bekledim adsl bağlanacak diye 2 ay anasını satiyim,iyide adsl sinyalini hatta bağlıyolar,adsl sinyalinin olmadığı hattan nasıl internete gircen ki hadi dial-up olsa neyse.mesela bizim alt komşunun telefon hattına kendi modemimi çaktırmadan bağliyim dedim,tabi olmaz yakalanma ihtimali yüksek.zaten herkesin hattıda belli,faturada ona göre numara var ordan geliyo,İMKANSIZA YAKIN

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    sınırlıymış sınırsızmış adsl account çalmakmış bunları bırakın bir şeyi yapmadan once iyice araştırın! sizin mantığınız alabiliyormu baska bir accountun kotası ile dosya indirmek? adsl telefon hattına bağlanır. Farklı bir frekanstan veri akışı sğalar, telefon konusmalarının frekansı da ayrıdır. Böylece internette gezinirken telefonl da görüşebilirsiniz. Kota vb. olaylar hattınıza ait işlemlerdir. size ne kadar byte geliyorsa hepsi telekom databaselerinde tutulur. bir daha düşünün hattınızda adsl sinyali yok ve siz baska bir accountdan bağlanmaya calısacaksınız ? ohhh ne güzel hiçkimse adsl bağlatmasın baskasının accountu ile ihtiyacını görsün..
Toplam Hit: 1233 Toplam Mesaj: 8