folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Adsl Tarifeleri Hakkında Bir Soru

Adsl Tarifeleri Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar ben şu anda askerdeyim fakat yakında geleceğim internet başvurusu yapmak istiyorum ama tarifeler arasında karar veremiyorum ben download yapmayı da seven birisiyim kotalı internette benim pek işime yaramıyor tarifelere biraz önce baktım 6 gb 2048 hızında tarife ile 1024 sınırsız arasında kararsız kaldım sizce 2048 6 gb kotalı kullanmak mı daha iyi yoksa 1024 sınırsız mı kullanmak daha mantıklı ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Çoğu kişi gibi 1024 sınırsız yap dostum 2mbit bağLantın oLsun 6 gb 1 günde doLar yani şahsen ben doLdururdum :)

Sınırsız 1mbit'e geç başın ağrımasın ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Hocam o 6gb işine sakın girme,sınırsızdan cayma.Aksini iddia eden olursa gel buraya yaz,tekrar seni sınırsıza döndürelim :).

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek
    bencede 1024 sınırsız daha mantıklı eğer sen ben dowload yapmam msn internet takılırım diyosan 2048 al sana kalmış....

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sınırsız yap dayı başın ağrımaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    1024 sınırsızı varken kotalı düşünülürmü hocam :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    kota 12 olsa bile yine sınırsız derim.rapidde hızları sınırladı 60 geçmiyor zaten indirme hızı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    aç sınırlarını   hocam kendıne  sınır koyma  :d

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1024 sınırsız al tabikide 2048 6gb 1 günde dolar o :) crypload die bi pro var yüklersin o nu babalar gibi de indirirsin rapidden rapid yavaşladı biraz ama yinede gece bırakırsın sabaha kadar 2gb a kadar veri indirirsin

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Hoca kesinlikle düşünme 2048 kotalıyı.İndirmeyi seven biriysen hiç düşünme.Direk kotasız 1024'e geç.

Pragmatism&Realism
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prizma
    Prizma's avatar
    Erkek

şu sıralar türk telekom müşteri toplamak için baya kampanya işine sarıldı.. ilk 2 ay ücretsiz..

modem hediyeli... ama en iyisimi kampanya dışı almak.. diğerleri 3 4 ay sonra fiyatlarda kdv ötv iletişim vergisi bilmem ne vergileri die exra dan ücretlendiriliyor.

1024 alırsan 4096 ya tekabül ediyor. kampanyasız 512 sınırsız idaal bence...  

net hızları 4 katına cıkmış ! 256 =1024   124=4096  hiç hayrınıda görmedik ya..

Tiz-i reftar olanın payine namer dolaşır..
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 11