Adsl Tarifesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    s.a 13 ekimde neti telefonla sınırsız yaptırdım şimdi ben indirme yapdığım zaman limitli üzerinden mi limitsiz üzerindenmi geçicek umarım anlatabilmişimdir :-)

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoca .. bunu telekomu arayıp sorsan daha iyi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Normalde işlemin sonunda limitsiz tarifeye geçiyorsun ama sistemde bir sorun olursa, bu gecikebiliyor. Sana telefonla limitsiz yaparken kısa bir süre sonra arayıp tekrar kontrol ettir denir, anlaşılan o bölümü kaçırmışsın. Telefon aç 444 0 375 e, 3 ü tuşla öğrenirsin.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aradım adam sınırsız dedi ama etrafdakilerde şimdi indirisen kotayı aşarsın diyolar

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------
    aradım adam sınırsız dedi ama etrafdakilerde şimdi indirisen kotayı aşarsın diyolar
    -----------------------------

Yok öLe bişi hacı ben geçeLi kaç ay oLuo Geçtiğim gün indirmeye başLadım ay sonu ve ondan sonraki faturaLar hep 49 geLmeye başLadı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hacı aynısını ben yaptım :) ayın 15'inde sınırsıza geçtim geçen ay, bak şimdi şöyle oluyor

eğer 13 ekim'e kadar kotayı 1 gb geçtiysen, ay sonu şöyle gelecek fatura

49 + 10 = 59 ytl yani downloada abanabilirsin sadece kotayı geçtiğin ücret 49 ytl'nin üstüne binecek.

ama 13 ekim'e kadar kotayı geçmediysen, yine downloada abanabilirsin ay sonu gelecek olan fatura

49 YTL'dir

çünkü ben de temkinli yaklaşmıştım 15 ekim'e kadar da kotayı geçmemiştim, senin gibi fazla download etmedim ama ay sonu sınırsız adsl parası olan 49 ytl geldi.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    çok kral adamlarsınız ya :) 

DOM..
Toplam Hit: 579 Toplam Mesaj: 7