folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Adsl Ücreti Kampanyası

Adsl Ücreti Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Müridler bu tür bir şeye rastladım site ile ilgili bilgisi olan tanıyan eden varmı acaba? ne kadar güvenilirler ki?

http://www.hitgaranti.com/adsl.php

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Stenin tasarımında hayır yok.

Büyük ihtimalle kolpa

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

ttnet çöker tepelerine sahte yada aldatmaca vardır altında bişiler :)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

üye olduğunda sana site gösterecekler. yani reklam olay tamamen reklamlara bakıp para kazanma türü birşey. kimisi para vereceğini iddia ediyor bunlarda bu şekilde iddia da bulunmuşlar.

bence ttnetin tepelerine çökeceği bir durum söz konusu değil. ttnete ücret ödemiyeceksiniz demiyorlar biz ödeyelim diyorlar.

reklamları gösterip kend sitelerin hit yaptırarak para kazanacaklar.peki ya güvenilir mi bize geri dönüşü olacak mı bunun. işte orası mualla :D belli olmaz birşey diyemem bu konuda denemedin

AMD Rulezzz =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

2 tane warez 1 tane web tasarım sitesi 1 forum sitesi ile ilişkililer ama sitelerin hepsi yeni hele forumun 9 üyesi var daha belki tanıyanlar vardır aramızda bu haliyke pek güvenli değil gerçi hizmet numarası ile ne yapabilirler orasını bilmem ama...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 5