Adsl Zırt Pırt Gitmesi.....
-
Müridler adsl zırt pırt kesiliyor...modemi kapatıp açınca düzeliyor bu saçmalık...neden olabilir Modem Zoom Adsl hizmetinide ttnet ten alıyorum....
-
zoomun suçu ne ?
ttneti ara onlar hal eder hızın düşer ama söylemedi deme
-
hajı geçin şu uydu nete yaww artık :D
-
bende burada başlayan yeni birşey söyliyim başka şehirlerde oluyor mu bilmem..Ankara çankayadayım.İnternet kesiliyor aniden 1 dk. geçmeden düzeliyor yeni sayfa açıyorsun internet sağlayıcıda anaaaa TTnet in bir kampanyasının reklamı internet sağlayıcısı direk ttnet in sitesine bağlanıyor..Dedim yuh be.
-
ttnet çok denedi :D :D ben donanımsal olabilir diye düşünüyordum kablolar switch falan splitter a kadar kontrol ettim...banamısın demedi :D :D
Ttnet i arıyorum bana o güzel sesli abla anlattıyor şimdi 192.168.1.1 yazın internet explorer'a fln diyo :D dünyadan haberleri yok :D
-
kardeşim bilmem kaç lira ciro ila almanyaya uaşan telekom hala onu halledemedi ..
-
berkeraaa bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler adsl zırt pırt kesiliyor...modemi kapatıp açınca düzeliyor bu saçmalık...neden olabilir Modem Zoom Adsl hizmetinide ttnet ten alıyorum....
-----------------------------farklı modem dene birde. en azından modemın sağlamlıgını kanıtlarsın.
-
Benimde arada 1 dakikalığına gidiyor sora hemen geri geliyor ne alaka hala çözemedim.
-
nights_judge bunu yazdı:
berkeraaa bunu yazdı:
-----------------------------farklı modem dene birde. en azından modemın sağlamlıgını kanıtlarsın.
-----------------------------antalya civarında sıkça yaşanan bi durum
ÇÖZÜM: ttneti arayacaksın biraz kaydıktan sonra internetimi 4 begabite sabitleyin diyeceksin düzelcecek
altyapısı kaldırmadığı için kesiliyor(23423 defa başıma geldi teknik servisli yapınca)
saygılar