Adsl'de Sorun Yaşayan Varmı?
-
Arkadaşlar aslınd soru saçma ama,
Nedense bugün daha bir saçmaladı / saçmalıyor adsl.
Sürekli kopuyor, msn 'de cam açamıyorum.
Sizlerdede aynı sorun varmı ?
Tşk.ler
-
hocam kopmaları nasıl yaşıyosun dsl hattın mı gidiyo yoksa dsl hattın var ip mi kopuyo?
-
aynıları bendede war 15 dk ya bir net gidiyo dns hata verio modemi açıp kapatıom düzelio
-
TT'yi aradım, modemimi resetledi, şimdilik sorun yok.
Ama baya bir bağırıp çağırdım rahatladım valla
-
yalnış başlık açmışssın hocam..
ttnet adsl sorun yaşamayan var mı deseydin daha doğru olurdu :)
benim 1 hafta boyunce sürekli gitti-geldi. 3 hafta kadar telefon çaldığında internet bağlantım gitti-gelmedi.
yani sorun :)
-
az önce bende bunla ilgili bir konu açacaktım müridler.. La ben hız testine bakıyorum 2 saattir benim net download hızı 512 'lere düşmüş.Diceksiniz ki 8 gb taife falan yok arkadaş ben 1mb sabit sınırsız tarifedeyim... net çok yavaş.. gözle görülür hayvan gibi bir yavaşlama var.dns modem reset farklı tafayıcı çerez falan filan hepsini denedim .. ne ayak bu ya
-
Hocalar son mesajımdan sonra net'im çok yavaşladı,
10 dakka sonra net gitti.
Tekrar aradım tt'yi, bana " Şuan hattınızda arıza tespiti yapılıyor " dendi.
Yaklaşık 5 dakka önce net geri geldi. Şimdilik fena değil
Sanırım santralden kaynaklanan bir durumdu.
Aslında benim tt sorunu sürekli vardı. Tlf. ahizesini kaldırmazsan hat kopuyordu, sürekli modeme reset atıyordum, modemi tekmeliyordum, klavyeye kalem sokuyordum :D
-
bursadayken aynı sorunları sıkça yaşıyordum ama istanbula taşınınca bitti sorun ne hikmetse =) hiç bir sorun yok şuan..
-
Bende de aynı sorun vardı, telefon kablolarının tümünün jaklarını değiştirdim.
Yeni dsl splitter aldım düzeldi, oksitlenmeden dolayı sorun çıkabiliyor.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende de aynı sorun vardı, telefon kablolarının tümünün jaklarını değiştirdim.
Yeni dsl splitter aldım düzeldi, oksitlenmeden dolayı sorun çıkabiliyor.
-----------------------------Tşk. hocam birde bunu deniycem
-
Deliricem ya aynı sorun bendede var yarın yeni splitter alıcam onu denicem oda olmadı eski modemi takıcam delircem tam bişi yazayım diyorum net kopmuş :@ TTnet..... anlayan anladı...