folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder ADSL‘Mi Nasıl Açtırabilirim???

ADSL‘Mi Nasıl Açtırabilirim???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar.

benim bi arkadaşın babası adslyi kapattırmıştı 1 - 2 ay öcesine kadar sonrada şehir dışına çalışmaya gitti.

şimdide arkadaş ADSL'yi açtırmak istiyor.Telekoma gittik ama babasını istediler o olmadan bi işlem yapamayız dediler.

Şimdi evrakları hazırlayıp sadece imza için babasına gönderelim imza atılıp gelsin dioruz oda olmaz diolar.

Dilekçe gibi bişi yazsak olmazmı?arkadaş evi baya bi zorlukla aramış babasının kimlik fotokopisini bulmuş.

Bu arada babasınında haberi var açtır demiş arkadaşın kendisine ama biz babası olmadan açamayız diolar bu durumda nasıl açtırabiliriz.

önerilerinizi yada geniş bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar

şimdiden herkese teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karamel
    karamel's avatar
    Erkek

Babasının kimlik fotokopisi ile ttnet alt bayilerine git.. Mesela bigisayarcı, telefoncu, internet kafe vb yerlerde ttnet abone merkezi yazar.. Onlar hemen atlar zaten .. Kimliği götür imzayıda sen at orada.. 2 gün içinde açılır netin..

Sensiz bir hayat yok derdim hep.. Senli hayatımın neresindeydin hiç görememişim! Sonu yoktu derdim kendime hep... Başı neresiydi ki bu ilişkinin ? Yitip gidenlere bakıyorum da şimdi hayatımdan.. Bir tek senmişsin ve herşeyi mahvetmişsin... Artık dur.. Gidebilceğin kadar gittin zaten! Yanımda biraz daha kalman için nasıl biri olmalıydım? Peki sen sevgili; Sen yeterince adam mıydın.. ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

smile adsl böyle şeylere bakmıyor. babanın kimlik fotokopisini götür yanında açarlar

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

smile adsl böyle şeylere bakmıyor. babanın kimlik fotokopisini götür yanında açarlar

aman allah korusun onlar zaten ımza atmadan fatura cıakrdılar bu arakdasa :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

karamel bunu yazdı:

Babasının kimlik fotokopisi ile ttnet alt bayilerine git.. Mesela bigisayarcı, telefoncu, internet kafe vb yerlerde ttnet abone merkezi yazar.. Onlar hemen atlar zaten .. Kimliği götür imzayıda sen at orada.. 2 gün içinde açılır netin..

tmm arkadaşım saol yapalım bakalım işallah olur

başka bi yöntem sunacak olan :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:-----------------------------

karamel bunu yazdı:

tmm arkadaşım saol yapalım bakalım işallah olur

başka bi yöntem sunacak olan :D

olur olur başka yönteme gerek yok.

Toplam Hit: 1242 Toplam Mesaj: 6