Adtech Fikir1000.Com
-
Merhaba arkadaşlar,
adtech'in fikir1000.com yarışmasını hepiniz bilirsiniz.Yarışma sonuçlanmış,juri 3 projeyi seçmiş ve şuanda oylamaya sundu.
Hangi proje benim onu kesinlikle söylemicem,bi haksızlık olsun istemiyorum.Siz 3 projeyi inceleyin ve gerçekden hoşunuza gidene oy verin.
Yalnız bilmenizi isterim ki, tahribat içinde gerçekden bu değerli projelere ihtiyacı olanlarda var.Adtech uygularsa,hem szi hem onlar gerçekden kazanacaksınız :)
İyi seçimler dilerim...(Oylama 1 hafta sürecek.)
-
hocam şu 3 ödülden birini kesin kazandın o zaman, hadi başarılar diliyorum.
-
SMS ve MMS teknolojili reklam fikrini tuttum :) bu arada sanada tebrikler CEZA =)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
SMS ve MMS teknolojili reklam fikrini tuttum :) bu arada sanada tebrikler CEZA =)
-----------------------------+1 ama oy vermek biraz zahmetli, direk tıklansa ok de, mail atma işi kasıyor :)
-
nitro sağol kardeşim :)
beyler hangisi gerçekden size uygunsa ona oy verin,sonuçda akıl ve emek var işin içinde.
iyi olan kazansın :) -
sms mms fikri güzel ama bi ayrıntı unutulmuş mms ayarlarını yaptırmayan elemana smsimiz gitmez. adam akıllı kimsennide bununla uğraşmadını düşünürsek 39 knt ye 500 sms forever :)...diğerleride "kolay para kazanma yontemleri "adlı romanlarda yer alcak türden uygulaması mantıksız..istediğin gibi dürüstce fikirlerimi paylaştım umarım kusura bakmazsın :)
-
1 - x
2 - y
3 - z
benim görü$üm. :/
-
benced enmantıklısı z
-
Uludağ Kayak Tatili'n hayırlı olsun dostum ;) dikkatli kay