Advanced Pdf Password Recovery 5.04 Serial İstek
-
arkadaşlar deli oldum 3 günden beri arıyorum hiç bir yerde bulamıyorum elinde olan varmı acaba başlıkta belirttim olayı
-
bunu bi dene hocam olcakmi bakalim
Serial: APDFPRN-144-RGQZH-65XZU-Y0W5U-FC4BW
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya hocam sen hızır acildenmisin :D eyw. hocam kabul etti ne kadar teşekkür etsem az ;)
-
karizma_18 bunu yazdı:
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------ya hocam sen hızır acildenmisin :D eyw. hocam kabul etti ne kadar teşekkür etsem az ;)
-----------------------------tas atipta elimi yormadimya :D sevindim senin adina :P
-
MuRaT55 bunu yazdı:
karizma_18 bunu yazdı:
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------benden çok sevinemessin inan :d teşkkürler tekrardan..
tas atipta elimi yormadimya :D sevindim senin adina :P
----------------------------- -
son bir şey daha isteyeceğim arkadaşlar pdf dosyalarını word dosyasına çevirecek güzel bir program biliyormusunuz VeryPDF PDF2Word v3.0 dan başka ?
-
abby fine reader veya adobe acrobat prof. kullaniyoruz is yerinde. adobe en yenisi (bizdeki 9) cok güzel. abby fine da cok iyi..
daha kullanmayipta ama bircok kisi tarafindan tavsiye edilen iki program daha var, bunlar "Nuance" ailesinden :)
PDF Converter ve Omnipage
linkleri bulursan yollarim hocam.
abby fine reader daha gecenlerde yayinlanmisti forumda aratirsan bulursun
birsey unuttum... dokümandaki tablolarda yamukluk yapiyor programlar bazen, ama baska sorun olmadi hic
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------sağolasın birader tam aradığım şey
-
çizik