Adwords Devrediyorum 23 TL Hediyeli
-
Adwords hesabımda 123 TL var artık kullanmıyorum ve bunu nakte çevirmek istiyorum.
123 TL için 100 TL istiyorum ilgilenen arkadaşlar msn adreslerini pm atsınlar
alacak olan arkadaşın mail adresine adwords hesabımdan davetiye göndercem google,adsense,orkut hesabı varsa o mail adresi ile direk login olabilecek ve
aynı kendi adwords hesabını kullanr gibi kullanabilecek anahtar kelimeleri ayarlayabilecek istatistiklerini görebilecek kampanya uapabilecek veya reklamı dıraklatabilecek yani full kontrol vercem
eğer herhangi bir google hesabı yok ise kendi mail adresi ile 2 dk da porala belirleyerek login olabilecek
adwordsde para tükendikten sonra yetkiside tükenecek wessalam
-
hoca 100 tl lik bedava kuponlar çoğu yerde bulanabilirken alıcısı çıkmaz diye düşünüyorum
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
hoca 100 tl lik bedava kuponlar çoğu yerde bulanabilirken alıcısı çıkmaz diye düşünüyorum
-----------------------------nerde bulunuyo hocam banada söle :)
-
bir aylik rapidshare.com hesaplarina takas edenler bile mevcut, birkac webmaster sitesine girersen dediklerimizden cok gorduklerine inanirsin
-
Caktimcakmagioptumyapragi bunu yazdı:
-----------------------------
bir aylik rapidshare.com hesaplarina takas edenler bile mevcut, birkac webmaster sitesine girersen dediklerimizden cok gorduklerine inanirsin
-----------------------------senin nasıl bi nickin var :\
-
alan varsa 107tl bulunan hesap verebilirim 30-40tl'ye ama zannetmiyorum kimsenin alacağını :D
-
olsun yinede sonbaharda ağaç yaprağı gibi yerde bulmuyorya millet belki bi alıcısı çıkabilir.
-
google webmatertoolsa kayıtlı bir çok kişiye gönderdiler 1 tanede mesela bana geldi duruyor r10 da da yine bedava verenler olduğunu duydum dağıtılıyor yani