folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Adwords Hesabım Neden Askıya Alındı?

Adwords Hesabım Neden Askıya Alındı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar adwords hesabımız askıya alındı, gönderdiğim maile geri dönüş şu şekilde gerçekleşti

Arkadaşlar

Google AdWords hesabınız, bu veya ilgili bir hesapta, AdWords ya da Açılış Sayfası ve Site politikalarının tekrar tekrar ihlal edilmesi nedeniyle kalıcı olarak askıya alınmıştır. Daha fazla bilgi edinin

Şeklinde bir uyarı aldık ardından bir mail attım ve şöyle bir cevap gelmiş

Sayın AdWords Reklamvereni,

AdWords hesabınızla ilgili sorun yaşadığınız için üzgünüz.

Google AdWords hesabınız, Açılış Sayfası ve Site Politikaları ile ilgili Reklamcılık Politikalarımızın bir veya birden çok kez ihlal edilmesi nedeniyle askıya alınmıştır. Hesabınızdaki politika ihlalleri ile ilgili Müşteri Numaranızı ve Görünen URL’nizi de içeren detaylı bilgilendirme almış olmanız gerekir. Ayrıca, açılış sayfanızı politikalarımızla uyumlu hale getirmeniz için, hesabınızın askıya alınma ihtimaliyle ile ilgili uyarı almış olmanız gerekir. Ancak, hesabınızı incelediğimizde, gerekli değişikliklerin yapılmadığını veya yapılan değişikliklerin yeterli olmadığını tespit ettik.

Kullanıcılarımız ve reklamverenlerimiz için AdWords deneyimini güvenli ve verimli kılma çabamızın bir parçası olarak, reklamverenlerimizin açılış sayfalarını düzenli olarak incelemekteyiz. Reklamverenlerin, Açılış Sayfası ve Site Politikaları da dahil olmak üzere, Reklamcılık Politikalarımıza uymayan, düşük kaliteli açılış sayfaları gönderdiklerini tespit ettiğimiz durumlarda hesap düzeyinde işlem yapma hakkımızı saklı tutarız.

AdWords aracılığıyla reklamı yapılan açılış sayfaları, alakalı ve orijinal içerik barındırmalı ve tanıtımı yapılan işin niteliği konusunda şeffaf olmalıdır. Ayrıca, Google belirli türdeki sitelerin tanıtımının yapılmasını yasaklar. Bu siteler aşağıdakileri kapsamaktadır, ancak bunlarla sınırlı değildir:

- Gizli bilgiler toplamak amacıyla ücretsiz öğeler veya başka teşvikler vereceğini ima eden veri toplama siteleri
    - Sadece reklam göstermek amacıyla tasarlanmış, alakalı ve orijinal içerik barındırmayan siteler
    - Farklı bir alan adına sahip başka bir siteye trafik çekmek üzere tasarlanmış, alakalı ve orijinal içerik barındırmayan bağlı işletme siteleri
    - Gerçekçi olmayan "Kısa yoldan zengin olma" vaatleri sunan siteler
    - Aldatıcı olan siteler
    - Kötü amaçlı yazılım veya casus yazılım dağıtan siteler
    - Son derece yanıltıcı/doğrulanamaz veya hatalı iddialar

Hesabınız, Açılış Sayfası ve Site Politikalarımızı ihlal eden düşük kaliteli sitelerin tanıtımı nedeniyle askıya alınmıştır. Hesap geçmişinizi incelerken, hesabınızdan Reklamcılık Politikalarımızı ihlal eden ve açılış sayfası kalite değerlendirmeleri düşük olan birkaç sitenin gönderildiğini tespit ettik. En son incelememizden bu yana bu siteleri düzeltmiş veya kaldırmış olsanız da, geçmişte düşük kaliteli açılış sayfalarının tanıtımını yapmış reklamverenler hesap düzeyinde askıya alma işlemine tabi olur.

Reklamcılık Politikalarımızı http://adwords.google.com/support/aw...=guidelines.cs adresinden inceleyebilirsiniz.

Açılış Sayfası ve Site Politikalarımızı http://adwords.google.com/support/aw...r&answer=46675 adresinden inceleyebilirsiniz.

Bunlara ek olarak, hesapların askıya alınması ile ilgili SSS bölümümüzü şu adreste bulabilirsiniz: https://adwords.google.com/support/a...&answer=164786

Politikalarımızda veya yardım merkezinde ele alınmamış başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, bu e-postayı yanıtlayarak destek ekibiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Google AdWords Ekibi

Şimdi mailde dediği gibi bir neden belirterek mail göndermediler şu şu sebepten dolayı gibisinden çat diye bir anda kapandı. Neler yapmam lazım şu anda. Gerçekten tav oldum heriflere. Hiç bir ihlalimiz olmamasına rağmen işi yokuşa sürüyorlar.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benimde askıya alındı ama içinde para kalmadı diye :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde askıya alındı ama içinde para kalmadı diye :D

İçinde 1000 küsür lira var gerçi istediğimiz zaman geri veriyorlar.

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

kusur olmadan Google Adwords' teişi yokuşa sürmez biraz siteni araştır istersen adsense falan koymuş olabilir tasarımcın yada gereğinden fazla link çıkışı da yapmış olabilir. Bunun dışında popup, ajax popup v.b. splash ve popup reklam kullanıyorsanız buda yapabilir ve en önemsiz gibi görülen önemlisi verdiğiniz reklam site içeriğinizde mevcut değilse örneğin demir satıyorsunuz ama ben pamuk satıyorum diyorsanız da askıya alınmış olabilir .

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

kusur olmadan Google Adwords' teişi yokuşa sürmez biraz siteni araştır istersen adsense falan koymuş olabilir tasarımcın yada gereğinden fazla link çıkışı da yapmış olabilir. Bunun dışında popup, ajax popup v.b. splash ve popup reklam kullanıyorsanız buda yapabilir ve en önemsiz gibi görülen önemlisi verdiğiniz reklam site içeriğinizde mevcut değilse örneğin demir satıyorsunuz ama ben pamuk satıyorum diyorsanız da askıya alınmış olabilir .

Hocam web sitemiz ideasoft tabanlı yani adsense yok. Popup benzeri şeyler de kullanmadık, reklamlarda geçip de satışını yapmadığımız bir olay yok, yalnızca aklıma şu geliyor web sitemizde havale indirimini iptal etmiştik, google text reklamlarında bu ibare geçiyordu bugün düzelttim ondan olabilir mi ki?

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

tekrar onay sürecine girmiştir o zaman. biraz bekleyin hesabınız aktif olur.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:

sRcN bunu yazdı:

Hocam web sitemiz ideasoft tabanlı yani adsense yok. Popup benzeri şeyler de kullanmadık, reklamlarda geçip de satışını yapmadığımız bir olay yok, yalnızca aklıma şu geliyor web sitemizde havale indirimini iptal etmiştik, google text reklamlarında bu ibare geçiyordu bugün düzelttim ondan olabilir mi ki?

evet olabilir değil ondandır diye kesin bir şey yazıyorum buraya, 

adamlar ilk olarak bot ile işlemlerini yapıyorlar daha sonra bildiğin insan girip siteni inceliyor.

resimlerin üzerindeki yazılardan sitenin içeriğindeki yasaklı kelimelere kadar inceleniyorsun engellenmen normal,

eğer google adwords uzmanı olsaydın karşınad bir muhattap direk bulabilirdin anladığım kadarıyla kendin bu işi yapmaya çalışmışsın ve bu durumda seni iyi adwordsçülerden yapmadığı için adamların gözünde sürekli sıkıntı olarak gözükeceksin.

adamların sertifika satın aldığınad ise durum farklı adamlar diyoki bu bizim zaten sertifikamıza sahip az çok bilyior bu işleri diyo ve inceleme çok gelmiyor,

mesela bizim kaç sitemiz adwords e kapatılıyor anlatmam burda 50 tane sitenin yapımı kodlaması, adwords olayları ile iç içeyim. 

Sırf en iyi zayıflama tozu kelimesi var diye adwordsümüz kapatıldı bizim daha neler neler. 

O yüzden sitende yaptığın şeyin içeriğini ve kurallarını çok iyi bilmelisin, satış sözleşmesiymiş felan hep okuyorlar, kontrol ediyorlar.

neyse ayrıntı çok bu böyle anlatmaklada bitmez umarım yardımcı olabilimişimdir.

Siteden abartı cümleler bile kurma ve kesinlikle doğru şeyleri yaz, Reklamda var diyipde sitende yok gösteriyorsan hesabını bırak durdurmayı banlanırsın bile.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Hocam sitede abartı ve kesinlik ifade eden cümleler yok zaten ayakkabı ile ilgili site ama satış sözleşmesidir şusudur busudur boş :D o içerikleri doldurmak lazım.

Hoop.
Toplam Hit: 1885 Toplam Mesaj: 8