Adwords Kuponu Nasıl Kullanacağım
-
google amca tr de herkese gönderiyo sanırım :)
ya gelen talimatdaki gibi gidiyorum ödeme ekranı geliyo para ödemeden kullanılmıyormu bu 100 liralık kupon
yapan varsa adımları yazarmı bi zahmet
-
7 liramı 14 liramı ne kesmesi gerekiyor sanırım aktifleştirmek için, başka yolunu bulursan yaz
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
7 liramı 14 liramı ne kesmesi gerekiyor sanırım aktifleştirmek için, başka yolunu bulursan yaz
-----------------------------kupondanmı kesecek bendenmi kesecek? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------senden tabiki ;) amaçları o zaten, babalarının hayrınamı herkese 100 liralık kupon yollasınlar, bende de 2 tane var, duruyor öyle .
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------senden tabiki ;) amaçları o zaten, babalarının hayrınamı herkese 100 liralık kupon yollasınlar, bende de 2 tane var, duruyor öyle .
-----------------------------neyse adsense ödemesi gelsin yatırırım:)
-
Evet yahu şu konu hakkında aydınlatın bizi. 100 Ytl değerinde Adwords kuponu kazandım, bunu kullanmak istiyorum.
-
bana da yolladılar yav dün :|
ama satılıyor diye bir duyum aldım ben, valla 100 kontöre satarım :P =))
-
herkese yolluyorlar, kendinizi şanslı hissetmeyin ;)
-
Evet herkes gibi banada geldi daha zarfı açmadım başlamak için 7 tl kesiyormuş, benim merak ettiğim bize gelen promosyon kodunu başka bir adwords hesabında kullanabilir miyiz?