Adwords Sistemleri Atlatma Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır şu adwords'le başım belada. Beni nereden buluyor o konu hakkında da hiçbir fikrim yok ama bir türlü yeni reklam açamıyorum.
Durum şöyle, yaklaşık 3 senedir kullandığım adwords hesabım, sistemleri atlatma gibi saçma sapan bir uyarı ile banlandı. Daha sonra dedimki boşver yenisini açarız.
Gel gelelim durum hiçte sandığım kadar kolay olmadı. Yaklaşık 30 tane farklı yöntem denememe rağmen bir türlü yeni bir adwords hesabı açamadım.
Bu konunun sebebini, yada çözümünü bilen bir mürid varsa çok duacısı olurum gerçekten.
Sektör uçak bileti.
-
yokmu konu hakkında bilgi sahibi bi mürid ?
-
CEO bunu yazdı
yokmu konu hakkında bilgi sahibi bi mürid ?
PM attım.
https://www.freetutorials.eu/ultimate-google-adwords-course-2017-stop-seo-win-with-ppc-3/
bu eğitim setide çok işine yarayacaktır. İşinden çıkılacak iş değil adwords hiç de ucuz bir şey olmadığı gibi google çalışanları dahi tam bir tecrübeye sahip olmadığı gibi siteni ve hedefini işini amacını vs çok iyi analiz etmen ve uzun süre keywords belirleyip bunları guruplayarak sonrasında da negatif keywordslar ile bir akış hunisi ile sonuçları optimize ederek rafine hale getirmedikçe sadece para ödersin. Bir tık aşağı yukarı 1 dolar ile 3 dolar arası. ki ''app marketing'' için 7 ile 11 dolar arası. maliyeti var.
scarletbeard tarafından 22/Kas/18 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam adwords türkiyeyi aramanı tavsiye ediyorum onlarla beraber belli bir mebla oluşturarak reklam çıkın yaşayacağınız sorunları bizzat onlar çözmekle uğraşsın hafta içi 0850 390 2060* numaradan arayabilirsin
Allura tarafından 22/Kas/18 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Adwords için kullandığın google hesabı daha önce adsense 'den ban yedi mi ? Yada herhangi bir banlı sitenin analytic yada webmastertools'unda kullandın mı ?
-
benim de instagram ve facebookta normalde izin verilmeyen şeyler için reklam vermem lazım, bu işin triklerini falan nerden öğrenebilirim ?
-
express surumden reklamlari sil eski surume gir
-
Benim sitelerden birine de yaptılar. Ne yaptıysam açtıramadım. Sorunun kaynağını da söylemiyorlar. Ümidi kestim.
-
yorumlarınız için saolun arkadaşlar, sanırım sektörle alakalı olduğu için böyle bir durum söz konusu.
çünkü deneme için nakliyat reklamı açtığımda onaylanmasına rağmen uçak bileti ile ilgili bir reklamda anında ban yiyorum.
müşteri hizmetlerini arayarak oluşturduğum reklamlarda sistemleri atlatma diye ban yedi.
-
yolbulucu bunu yazdı
benim de instagram ve facebookta normalde izin verilmeyen şeyler için reklam vermem lazım, bu işin triklerini falan nerden öğrenebilirim ?
Bit.ly gibi link saklayıci kullan. Mesela basta hepsiburada.coma ilet. Yayin alınca linki hedef adresine değiştir. Report yemezsen sorun çıkmaz.
-
yolbulucu bunu yazdı
Bit.ly gibi link saklayıci kullan. Mesela basta hepsiburada.coma ilet. Yayin alınca linki hedef adresine değiştir. Report yemezsen sorun çıkmaz.