Adwords (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

arkadaşlar böyle bir mail geldi ve benim adwords hesabım yok yani ben açmadım.

Bu ileti, gelen e-postaları kabul etmeyen ve yalnızca bildirim amacıyla kullanılan bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Lütfen bu iletiyi yanıtlamayın. Herhangi bir sorunuz varsa, https://adwords.google.tr/support/bin/request.py adresindeki AdWords Yardım Merkezi aracılığıyla bize e-posta göndermekten çekinmeyin.

Sayın Kullanıcımız,

AdWords fatura yönteminiz olarak banka havalesiyle önceden ödemeyi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak, banka havalesi ödemeniz henüz bize ulaşmadı. Bunun nedeni, havalenin işleme konulmasının bankanız tarafından henüz tamamlanmamış olması veya kendi tarafınızda hala havaleyi başlatmamış olmanız olabilir.

Henüz yapmadıysanız, ödemenizle birlikte bir referans numarası oluşturduğunuzdan ve gönderdiğinizden emin olarak, lütfen finans kurumunuzda bir banka havalesi başlatın. Bu numarayı, AdWords hesabınızın Hesabım sekmesinde oluşturabilirsiniz. Bu numara, ödemenizi hesabınızla ilişkilendirebilmemizin tek yoludur. Eğer parayı bize referans numarasını eklemeden havale ederseniz, ödemeniz iptal gecikebilir veya kaybolabilir.

Banka havaleleriyle ilgili olarak unutulmaması gereken birkaç önemli not aşağıda açıklanmıştır:

- Bir ödemenin işleme konulması referans numarasını tam olarak eklemeniz gerekir. Ödeme referans numarasını tam olarak eklemezseniz, ödemeniz gecikir. Banka havalesi formunuzda referans numarası için bir alan yoksa, numarayı adınızın başına veya adınızın yerine giriniz.

- Yaptığınızı her bir ödeme için yeni bir referans numarası oluşturmalısınız.

- Banka havalesi işlemini bankanızda başlatmanız gerekir; Google bu işlemi sizin için yapamaz.

- Google, banka havalelerinin işleme konulması için güvenilir bir üçüncü tarafla ortaklık yaptığından paranızı göndermeniz istenilen banka hesabının adında Google'ı görmeyebilirsiniz.

- Bankanız, Google'a gönderdiğiniz tutara ek olarak bir işlem ücreti talep edebilir. Google, banka tarafından çıkartılan işlem ücretlerini reklamverenlere geri ödememektedir. Bankanız bir ücret talep ediyorsa veya işlemi tamamlayamıyorsa, başka bir yerel banka daha uygun seçenekler sunabilir.

- Bir banka havalesini almak için 5-10 arası iş günü tipik bir süre olsa da, Google'ın havalenizi alması 30 iş günü kadar da sürebilir. Yapılmış bir havalenin zamanlaması yerel bankanızdaki işlemlere bağlıdır. Bazen aynı ülkedeki bankalar bile bir banka havalesi ödemesi söz konusu olduğunda farklı prosedürlere sahip olabilmektedir.

Banka havalesi yoluyla ödemeyle ilgili yardım için lütfen
    https://adwords.google.com/support/bin/answer.py?answer=7608&hl=tr adresindeki adım adım talimatlarımıza bakın.

Size mevcut en etkili reklamcılığı sunmayı arzuluyoruz.

Saygılarımızla,
    Google AdWords Ekibi

----------------------

ne şimdi ne istiyor bunlar benden :D  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    biri kayıt olurken senin mail adresini kullanmış olabilir her hangibi bir hükümlülüğün oldunu sanmıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    bi problem olur mu adam kalkıp paramı ver len demesin :D ben bunu iptal edemem mi ?
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 3