folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aerobilet Hakkında

Aerobilet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya elinde olupta kullanmayan var mı acaba ? veya kullanmayacak ?

bilet alımı yapıcam da yurtiçi bilet fiyatlaır çok pahalı bir nebze iyi gelir ya

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

26 liralık bonusu on liraya satarım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la olm alobilethatti.com sitesine gir taksitle al biletini aerosu mu kaldı bu işin artık herife bak 26 liralık zımbırtıyı 10tlye satıyor zaten 15 lira hizmet parası alıyorlar ne anladın bu işten

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

la olm alobilethatti.com sitesine gir taksitle al biletini aerosu mu kaldı bu işin artık herife bak 26 liralık zımbırtıyı 10tlye satıyor zaten 15 lira hizmet parası alıyorlar ne anladın bu işten

aga 26 haziranda memlekete 53TL'den bilet almıştım, bi bakim dedim la bu verdiğin sitede daha ucuz olmasın diye, 27TL'ye gördüm hayata küstüm.

sonra bir ileri tıkladım vergiler hizmetler bişiler bindi 70'küsür oldu, hayatla tekrar barıştım.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

bilet alacaklar bence firmaların kendi web sayfalarından alsın,

aracıların firmanın resmi sitesinden daha ucuz olması gibi durumlara bi arkadaşım amerikada bazen denk geldiğini söylemişti, ama türkiye'de hiç görmedim.

aerobilet'in para dağıtması gibi reklam hareketlerinden bahsetmiyorum tabi..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

bilet alacaklar bence firmaların kendi web sayfalarından alsın,

aracıların firmanın resmi sitesinden daha ucuz olması gibi durumlara bi arkadaşım amerikada bazen denk geldiğini söylemişti, ama türkiye'de hiç görmedim.

aerobilet'in para dağıtması gibi reklam hareketlerinden bahsetmiyorum tabi..

hacım aslında aracı siteler bazen daha ucuz olabiliyor mesela bak skyscanner.com buraya girersen istanbul - italya bileti gidiş dönüş 600 tl ama pegasusdan giriyorsun aynı uçak aynı saat bilet 640tl sorun bizim ülkede yani :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 586 Toplam Mesaj: 6