folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Afad : Doğuda 7,3 Lük Deprem Bekliyoruz!

Afad : Doğuda 7,3 Lük Deprem Bekliyoruz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi bunu bir haber olarak değilde hani herhangi bir durum karşısında %1 lik bile doğruluk, daha doğrusu kesinlik payı olmasına karşın önlemlerin alınması ve hazırlıklı olunması amacı ile açtım..

Habere geçelim ;

AFAD'dan bir bölge için korkutan uyarı

AFAD, doğu illerinin bazılarında 7.3'lük deprem beklediklerini ve bu nedenle hazırlık çalışmalarına hız verdiklerini açıkladı

Doğu Anadolu’da son 10 günde üst üste yaşanan depremler, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nı (AFAD) da harekete geçirdi. Star gazetesindenErdinç Akkoyunlu’nun haberine göre AFAD Deprem Dairesi Başkanı Dr. Murat NurluDoğu Anadolu için özel çalışma başlattıklarını açıkladı.

Dr. Nurlu “7.3’lük deprem beklediğimiz yerler var. İl bazında söyleyemeyiz ama gözümüz kulağımız Doğu Anadolu’da o bölgede. Yapı kalitesizliği nedeniyle Doğu’da olacak bir deprem aynı anda dört ya da beş ili etkileyip, yıkıma neden olabilecek özellikte. 1939 Erzincan depreminin Türkiye’nin 5’te 3’ünü etkilediğini unutmadık” dedi.

Kaynak : http://www.mynet.com/haber/foto-analiz/afaddan-bir-bolge-icin-korkutan-uyari-814339-3

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hocam neden böyle bir haber paylaşırsın ki ? Ne güzel bimden cipsimi kolamı çekirdeğimi almış oturuyodum, 3te breaking badin finali yayınlanıcak diye heyecan yapıyodum tatlı tatlı. Yaptığın iş mi yani..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Hocam neden böyle bir haber paylaşırsın ki ? Ne güzel bimden cipsimi kolamı çekirdeğimi almış oturuyodum, 3te breaking badin finali yayınlanıcak diye heyecan yapıyodum tatlı tatlı. Yaptığın iş mi yani..

korkmayın la asparagastır çoçukluğumuzdan beri büyük deprem bekliyoruz güya

Bir gün deprem olmuştu halay çekerek karşıladım depremi kasmayın yani :D tuzun kuru demeyin 17 ağustosta geberiyordum az daha :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

'188 Gün Depremleri' döngüsüne göre 10 gün içinde dünyanın bir yerinde büyük bir deprem olacak.Ateş Çemberi'nde bir belirti yok,çoğu zaman o bölgede olurdu.Diğer bölgelerde de olması gereken depremler meydana geldi.USGS'ye göre Türkiye'de büyük depremin beklendiği yıl 2014.Ancak 2013 yılı için de risk var.AFAD'ın olasılık üzerine çalışma başlatması ilginç.Bildikleri birşey vardır.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

kars 3.dereceden deprem bölgesinde etkilenmeyiz inşallah

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sabah okumuştum bu haberi. ilk aklıma gelen şey geçenlerde gelen kuyruklu yıldız oldu.

gelen yıldızın etkisi ve bu haber, depremin olması olası diye düşündüm işin gerçeği.

ve son dönemde ülkemiz ve dünyadaki deprem aktivitileri can sıkıcı.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Abi 18 yaşındayım 99 depremini az çok hatırlarım ama hani böyle bilinçli olduğum bi 10 yıldır falan deprem bekliyoruz. Hani hep bekliyoruz böyle önceden önlem alıyoruz falan ama deprem bi beklediğimiz zaman olmadı. Daha doğrusu hep bekliyoruz ama hazırlık olarak beklemiyoruz sanırım.

İnşallah o boyutta bir deprem olmaz, ne diyeyim

Anime - Manga
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Arada salarlar böyle 7.3 geliyor, 8.5 yolda, ayık ol keke diye.

böyle bir tahmin henüz mümkün değil, yemeyin milleti. (illu hacı, sözüm sana değil)

ama şu var, geçmiş verilere göre periyodik olarak büyük enerjiler açığa çıkmış, büyük depremler olmuş. Bu döngünün içerisindeyiz ama hayli geniş bir zaman aralığı bu. Bugün de olabilir, 50-100 yıl içinde olmayadabilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

urfada olursa ben size söylerim merak etmeyin

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bişey olmaz, olsa da çabuk unuturuz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 10