Affer Effectciler Yardım
-
sa müritler ödem ödevi için bir slayt hazırlıyacagım başına bir intro koyucam böyle etkileyici birşey olsun istiyorum yardım edebilirmisiniz
-
yokmu kimse :D
-
www.videohive.net sitesinden projelere bak hocam beğendiğinin ismini googlede arattır bul indir editle..
yada after effects projeleri diye arattır netten forumlardan bulabilirsin
-
hocam ae'de keying mantıgını kavradıysan zaten istediğin seyleri kendinde yapabilirsin misal motion tracking, camera, solid, vs. bunları kavra kendi bannerini kendin kolaylıkla hazırlarsın
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ae'de keying mantıgını kavradıysan zaten istediğin seyleri kendinde yapabilirsin misal motion tracking, camera, solid, vs. bunları kavra kendi bannerini kendin kolaylıkla hazırlarsın
-----------------------------anlıyon mu bir sorsana :D elin hiç sürülmüş mü affer effectte :D
-
Hepaq bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------anlıyon mu bir sorsana :D elin hiç sürülmüş mü affer effectte :D
-----------------------------madem ae'den çakmıyorsun o zaman hazır project dosyaları var onları download edip istediğin gibi düzenleyebilirsin.
-
Asosyal bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------madem ae'den çakmıyorsun o zaman hazır project dosyaları var onları download edip istediğin gibi düzenleyebilirsin.
-----------------------------hocam hiç kullanmadım diyorum kullanmadıgım şeyi nasıl editliyeyim indirdim o dkar ugraştım ama olmuyor
-
bi screen koy söyliyim nasıl editliceğini
-
konu güncel
-
konu up