folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder .Afs Dosyaları Anasıl Açılır

.Afs Dosyaları Anasıl Açılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kardeşim bugün pes 6 oyununu indirmiş içinde 6 tane afs uzantılı dosyalar var bu oyun nasıl kurulacak arkadaşlar :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    ilk defa görüyorum afs'yi, indirdiğiniz yerde vardır muhakkak bi açıklaması bence önce oraya bi bak

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

http://filext.com/file-extension/AFS

linkindende anlaşılacağı gibi, Adobe kullanmış genellikle uzantıyı ama, senin o dosyalarla işin olacağını pek sanmıyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    sağ tıkla belki winrar açıyodr bi arşiv şekli falandr...benim pes08 de .001 .002 falan diye dosyalar vardı rarla açtk...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    poweriso dene, ayrıca 001,002 hjsplit dosyası

...
Toplam Hit: 1749 Toplam Mesaj: 5