After Effect / Intro Video Hazırlayabilen?
-
Hocalar selamlar,
Aramızda Adobe After Effects ile uğraşan var mı?Bi projemiz için 59 saniyelik bir intro video yaptıracağız. Bütçemiz 200-300TL.
Birinden fiyat aldım ama çocuk kayıplara karıştı, 200TL demişti.-----
Yapabilecek olanlar varsa ilk önce fiyat bilgisi verip daha sonra yaptığı örneklerden bir kaç tane sunabilirse iyi olur.Fiyat bilgisi için PM.
-
up
-
Huerfanos bunu yazdı
up
sağolasın :)
up
-
facede uur design ve irsadi design vardı. Bulamazsan onlara bi rica edersin. Up olsun hemde
-
video sıfırdan mı yoksa videohive den editlememi olcak hocam ?
insidae tarafından 25/Eyl/13 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
insidae bunu yazdı
valla hocam konsepti belirledik tam olarak bitmedi konsepti ama net yani ne yapacağımız.
uygun bir şey varsa olabilir (belki), fakat özgün bir şey yapmak istiyoruz o yüzden sıfır uygun olabilir.
hazırda olabilir bilemedim görüşmem gerekiyor :D detaylı konuşuruz istersen ilgileniyosan.
ruhii; bakıyorum eyv.
Daniel-Koo tarafından 25/Eyl/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdıinsidae bunu yazdı
valla hocam konsepti belirledik tam olarak bitmedi konsepti ama net yani ne yapacağımız.
uygun bir şey varsa olabilir (belki), fakat özgün bir şey yapmak istiyoruz o yüzden sıfır uygun olabilir.
hazırda olabilir bilemedim görüşmem gerekiyor :D detaylı konuşuruz istersen ilgileniyosan.
ruhii; bakıyorum eyv.
benim bilgim yokta hocam videohiveden editleme bişeyler düşünürsen 50 tlye yapan arkadaşım var aklında olsun hocam.