After Effect Anlayan Grafiklerle Haşır Neşir Abiler Ablalar
-
Bu işlere tamamen hobi amaçlı başladım. ve oldukça yeniyim. adım adım tutorial vidoları izleyerek birşeyler ortaya çıkarmayı seviyorum. Bir kaç sevdiğim tarz efekt var. ve bunları uygulamayı denemek istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=2YllipGl2Isfakat videoda oldukça fazla glitch efekti var bunları biliyorum. ama burada yapılmış olan diğer grafiklerin adı nedir tekniği nedir bilmiyorum. ve en önemlisi mesela neyi aradığımı bilmediğim için
tutorial videolarınada ulaşamıyorum. Sizler daha iyi bildiğiniz için. tek tek anlatamasanız bile. mesela birkaç kelime hedef gösterseniz bende aramalarımı onlar üzerinden yaparsam faydası oalcağını düşünüyorumyani sanıyorumki burda kullanılan özellikle hareket eden bütün nesneler after effekt için hazır patlama yanma efektleri gibi biryerde vardır gibime geliyor.
fakat ben ulaşamıyorum.
o yüzden bir sorayım dedim
-
millet artık yine totoş billur görücek diye yazmıyor bana iyimi :(
-
after dan çok çizim içeren şeylerde var psychedelic video animation tarzı birşey bu net bir isimi varmı bilmiyorum ama psychedelic video animation içeriyor oldukça :)
editbüdüt: VaporWave de deniyormuş bazı efektlere
editbüdüt2: iyice bir baktım aradığın şey net olarak VaporWave gibi geliyor bana
PsychoDawn tarafından 10/Eki/16 05:13 tarihinde düzenlenmiştir -
PsychoDawn bunu yazdı
after dan çok çizim içeren şeylerde var psychedelic video animation tarzı birşey bu net bir isimi varmı bilmiyorum ama psychedelic video animation içeriyor oldukça :)
editbüdüt: VaporWave de deniyormuş bazı efektlere
editbüdüt2: iyice bir baktım aradığın şey net olarak VaporWave gibi geliyor bana
aynen
vaporwave ve newretrowave öğeleri var. bunları biliyorum şu an o görsellerle bir ps çalışması yapıyorum fakat after için birşey bulamadım:) bitince çalışma koyarım

gördüğünüz gibi oldukça amatör devam ediyorum. şu kayan gözleri filan tam tuturup peşinede böyle kafadan akan png resimler bulmak istemiştim . fakat üşendim ve bulamadım
patates tarafından 10/Eki/16 05:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Camera Tracking ve Rotoscoping konularını araştırırsan ps dosyaları ile benzer videolar hazırlayabilirsin.
-
hasato bunu yazdı
Camera Tracking ve Rotoscoping konularını araştırırsan ps dosyaları ile benzer videolar hazırlayabilirsin.
hoohoyy çok sağol kastım tam olarak buydu üstüne gideceğim birşeyler çıktı