After Effect Banner Hazirlama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

elimde bi after effect dosyasi mevcut videoda mevcut heseyi var ama programi ilk defa kurdugum icin nasil calistigini anlayamadim tam olarak bu after effecten ii anlayan bi murid varsa o videonun icerisindeki 2-3 yaziyi degistirip 3-5 resim var onlari degistirebilirmi? ben tam olarak anlamadim yapisini yardimci olabilecek murid varsa simdiden sevinirim 

not: videonun boyutu degisecek kuculecek suanda kaca kac bilmiorum ama 150x270 olacak 

simdiden yapacak veya yardim edeceklere cok tesekkur ederim

unutmusum video bu http://www.youtube.com/watch?v=M1DsVALwFys&feature=related

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Gönder proje dosyasını hocam, veya sana direk balık tutmayı göstereyim teamviewer aç.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Projeyi koymuşsun iyi güzelde değişecek yerlerin resim ve yazılarınıda vereydin iyiydi.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci soyle yapalim skype varsa oradan goruselim benim pcnin gucu yetmio sanirim bi kac ayarlamasini yapmaya calisiorum ama yetmio istersen team atayim beraber bakalim musaitsen

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

haci soyle yapalim skype varsa oradan goruselim benim pcnin gucu yetmio sanirim bi kac ayarlamasini yapmaya calisiorum ama yetmio istersen team atayim beraber bakalim musaitsen

gönder id şifre hocam

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 5