




After Effect Denemem Hakkında Sorum Var
-
https://www.youtube.com/watch?v=7ub8bkr0Qv0
şimdi cideo çekimi sırasında ışık ayarları ile hiç oynamadan direk gelişine çektim, teknik birşey yapmadığım için.
Fakat yansıma ve gölgede kalan yerlerin haricinde başka sıkıntılarda var. ellerde vs. Bu sanıyorum sadece ışık ayarlamamaktan değil başka teknik sorunlar var. ben tutorial üzerinden gittiğim için bu hatanın nereden kaynaklandığını bilemiyorum. birdahaki göze daha güzel gelmesi için ne yapmakk gerekir? bilen eden yazarsa sevinirim.
bu arada evet pempiş tişörtü beraber kullanaibliriz tatlım.
-
Amatör gözle bakınca ilk 2 patlama da gözler simsiyah oluyor ne oluyorsa artık kırmızı balon patlarken beyaz çerçeveli kırmızı balon görünüyor artık bunlar hatamı bilemem ama
-
https://www.youtube.com/watch?v=uaO_aLIW8Zs
orjinali şu. gün ışığında yaptığı için bir çok şey kolay olabilir. fakat benim sıkıntılarım sadece ışıktan değil gibi. anlamlandıramadım tam.
balon ve gözdeki camdan gelen ışık ta hata var, birde belki sanırım ilk tişört beyaz olmamalıydı.