folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder After Effect Veya Html5 Video Hazirlama(Ucretli)

After Effect Veya Html5 Video Hazirlama(Ucretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

after effecte yaklasik 3-4 dakikalik bi videoya ihtiyacim var ve video ozel olarak hazilanacak yani varezlerden falan bulunan bir tip degil.

video soyle olacak 

a4 kagidi yan tuttugunuzda sol ust tarafta asimo gibi bi robot sol tarafinda cikan logoyu alip sag tarafa birakacak ve logo asagi dogru dusecek asagida bi baska bi robot(kollu robotlar araba montaj sistemlerinde kullanilan tip) o logoyu alip arabaya yukleyecek ve o tir calisip sayfanin solundan sagina dogru ilerleyecek ortada otoparklardaki kapi sistemlerine benzer bi kapi olacak tiri gordugunde kapi acilacak ve tirin gecmesine izin verilecek. tir biraz ilerledikten sonra arkasindaki butun logolar oradan sayfanin sag tarafinda donmekte olan dunyanin belirlenen noktalarina gonderecek. ve en son tir geri gelip diger logolari almaya devam edecek.

diyeceksiniz nekadar gerizekalica evet katiliyorum ama musteri web sayfasinin backgroundda bole bise olmasini istedi flashda yaparim ama bu sefer tel ipod falan filan desteklemiyo flashi o yuzden bi halta yaramiyacak eger kendine guvenen varsa html5 de kabulumuzdur.

fiyat knusunda teklifleri pm uzerinden bekliyorum iyi bi butce ayirabilirim eger cok kaliteli bi is cikarsa

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Up olsun sabahcilara

delimiyim ben?
Toplam Hit: 546 Toplam Mesaj: 2