After Effects Avea Reklamı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

-----------------------------------------------

1.ders After Effects Temel Bilgiler

2.ders After Effects yeni proje ve keyframe mantığı

3.ders after effects Maskeleme

4.ders After effects ile Tahribat jenerik (kurtlar Vadisi jenerik)

5.ders After Effects ile Render yapılırken dikkat edilmesi gerekenler

6.ders after effects ile Zelzele efekti.

7.ders After Effects Kamera Kullanımı

8.ders After effects Text(karaoke efekt)

9.ders After Effects, TBT Uzayda(sadece Proje dosyası)

10.ders After effects,ateş etme efekti

11.ders After Effects color Keying

12.ders After Effects Puppet Pin tool kullanımı.

13.ders After Effects Karabüyü ^^

14.ders After Effects Samsung mesaj gönderme Efekti

-------------------------------------------------------

projemizin son halini izlemek için tıklayınız

-----------------------------------------------------

projemize koyu kırmızı bir solid ekliyoruz sonra beyaz bir solid ekliyoruz

ctrl+r ile cetvelimizi aciyoruz daha kolay maske cizebilmek isteyen acmayabilir.

daha sonra eclipse tool u seciyoruz (Q)

beyaz solid şeçili iken

merkezi aynı ve aynı çapta buyuyen maskeler ciziyoruz bunun icin Shift+alt gr kullanmak en mantıklısıdır.

maskelerin belirli aralıklarla olmasına dikkat edin.(ben herzamanki gibi döküman amaclı yaptığımdan dikkat etmedim. burdaki resimlerin aynısını yapmaya çalışmayın bosuna :D)

beyaz solid in yanındaki göz işaretini kaldirabilirsiniz.

sonuc böyle bir şey olması gerek

white solid seçili iken effect>generate>stroke efektini uyguluyoruz.

daha sonra stroke ayarlarını yapıyoruz.

daha sonra google yardımı ile bir türkiye haritasi buluyoruz ve denizleri fln siliyoruz yani sadece türkiyenin kara olan kısımları kalsn

ren paletimizdeki arkaplan renginin beyaz olmasına dikkat ediyoruz aşşağıda resimde mavi halka ile gösterdim

layer panelinden resmin üstüne sağ tiklayip select pixel diyoruz

sonra ctrl+del tuşuna basıyoruz.

aşşağıdaki gibi bi resim elde ediyoruz.

burda dikkat etmemiz gereken şey transparan özelliğinden yararlanmak için resmimizi gif yada png olarak kaydediyoruz.

(dipnot:illa photoshopda yapmak gerekmiyordu after effects de maske olarak cizebilirdik hangisi kolayınıza gelirse ki ben inanmiyorum türkiyeyi maske olarak çizmek daha kolay dicek biri çıksın :D)

daha sonra resmizi beyaz solidmizin altina atiyoruz

track matte ayarını alpha matte "Beyaz solimizin adi"

olarak ayarlıyoruz

görüntü altaki resim gibi olması lazım

sonra türkiye maskemizi ve beyaz solidimizi şeçip layer>>pre-compose diyoruz

bunun sebebi bundan sonra uygulayacağımız efektleri tek tek 2sinide uygulamak yerinde olusturduğumuz comp a tek bir efekt aticaz + layer penceresindeki kalabalıktan kurtulcaz.

pre-copm a isim verelim

oluşturduğumuz pre-copm  a fast bulur efektini uyguluyoruz istediğimiz gibi ayarlıyoruz

şimdi yeni bir white solid ekliyoruz.

eclipse tool ile 1.karede ufak bir halka çiziyoruz.ilk yaptığımız halka ile aynı boyutta olması daha güzel olur.

sonra maske 1. e geliyoruz

mask path e key ekliyoruz sonra 2 saniyeye gelerek(siz isteğiniz saniyeyi şeçebilirsiniz.)ctrl+t ye basiyoruz shift+alt gr ye basılı tutarak  arkadaki kırmızı solidimizi komple kaplıcak şekilde büyütüyoruz

daha sonra maskeyi duplicate ediyoruz.

keylerini biraz kaydirip bu maskenin özelliğini subract yapıyoruz

görsellik acisinsan maskelere feather uygulayabilirsiniz. ben 50 feather uyguladım

daha sonra pre-comp yaptığımız turkiyeyi az once ayarkadığımız beyaz solid ile alpha yapıyoruz

daha sonra bu 2 layer'i duplicate ediyoruz biraz sağa kaydıyoruz.

sonra kopyaladığımız beyaz solid e geliyoruz mask2 nin opacity değerini  %50 yapıyoruz.

bunun sebebi 2.dalgalardan sonra cizgiler %50 silik kalsın.

daha sonra gene turkiye ile beyaz solid i gene kopyaliyoruz (duplicate) gene biraz sağa çekiyoruz ve mask2 yi siliyoruz.

şimdi Türkiyenin %100 kapsama alanımızda.

Ohhh beee

diyoruz :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

size bir güzellik daha

Proje Dosyalarını indirmek icin tıklayınız

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

hoca derslerin çok hoş takip ediyorum eline sağlık anladığım kadarıyla kendin hazırlıyorsun dökümanları. eğer böyleyse benden sana bir öneri alttaki başlıktaki gibi hazırlaki kopyala yapıştır mağduru olma.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70516

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

nazmanya bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca derslerin çok hoş takip ediyorum eline sağlık anladığım kadarıyla kendin hazırlıyorsun dökümanları. eğer böyleyse benden sana bir öneri alttaki başlıktaki gibi hazırlaki kopyala yapıştır mağduru olma.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70516

zekice fakat bnm amacim reklam değil millet birşeyler öğrensin ben zaten anlattiklarimi biliyorum yani kimseye bisi kanıtlamak zorunda değilim ben hertürlü soruya açığım ae ile fakat kopyala yapıştır yapan adam bunu yapabilirmi? hayır yapabiliyor olsa kopyala yapıştır yapmazdı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    onu söylüyorum zaten derslerin o kadar iyi hazırlanmışki kopyalayıp yapıştırmaya birebir müsait. çalasım geldi:) . amacın belki reklam yapmak olmayabilir ama şunu hesap et bence orda tahribat logosu olunca kimse bunu başka yerde kolay kolay yayınlamaz, utanır yayınlasada eminimki sitenin yöneticileri çekememezlikten silerler . belkide böylelikle kopyala yapıştır yerine kendi dökümanını hazırlamaya çalışır. örnek tahribattaki dökümanları wcdekiler çalıyor. demek istediğim grup üstünlüğü kurmaya çalışmak reklam yapmak falan değil. herkes otursun kendi hazırlasın.  çok başıma geldi adam babalar gibi döküman koymuş altına soru soruyon sıfır cevap yok. ben dökümanın asıl kaynağını bulabilirsem takıldığım yeri sormak için mecburen kaynağa yönelecem. yani sana ulaşacam sende geribildirim alacaksın böylelikle.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yavaş ol günde 1 tane döküman ben günde 2 tane yazıom anca yetişecem :D:D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

nazmanya bunu yazdı:
    onu söylüyorum zaten derslerin o kadar iyi hazırlanmışki kopyalayıp yapıştırmaya birebir müsait. çalasım geldi:) . amacın belki reklam yapmak olmayabilir ama şunu hesap et bence orda tahribat logosu olunca kimse bunu başka yerde kolay kolay yayınlamaz, utanır yayınlasada eminimki sitenin yöneticileri çekememezlikten silerler . belkide böylelikle kopyala yapıştır yerine kendi dökümanını hazırlamaya çalışır. örnek tahribattaki dökümanları wcdekiler çalıyor. demek istediğim grup üstünlüğü kurmaya çalışmak reklam yapmak falan değil. herkes otursun kendi hazırlasın.  çok başıma geldi adam babalar gibi döküman koymuş altına soru soruyon sıfır cevap yok. ben dökümanın asıl kaynağını bulabilirsem takıldığım yeri sormak için mecburen kaynağa yönelecem. yani sana ulaşacam sende geribildirim alacaksın böylelikle.

tamamdir kardeşim bir dahaki dökümanlarımı bu şekilde yazarim önerin için teşekkür ediyorum.

sisarp sana gelince :D

dedim ben sna bana yetişemessin diye bu aralar hastaym bitkinim hayal gücüm çalışmıyor.yoksa  1 günde 5 döküman yazdığımı biliyorum :P

Toplam Hit: 2088 Toplam Mesaj: 7