After Effects İle Yaptığımız Videoya Linki Nasıl Vericez ?
-
beyler durum karışık biraz. ben sitemin girişine bi index koymayı düşünüyorum. bu index 4 e ayrılmış olacak ve 4 parcada 4 video olacak. kullanıcı fareyi üzerine getirdiği zaman video oynayacak tıkladğı zaman ise baska bi siteye yönlenecek.
insallah demek istediğimi anlatabilmişimdir bunu nasıl yaparız ?
-
Javascript isini gorur sanirim, yardim ederler simdi onmouseover ile bir islem yaptirip videoyu oynatirsin heralde
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Javascript isini gorur sanirim, yardim ederler simdi onmouseover ile bir islem yaptirip videoyu oynatirsin heralde
-----------------------------işte hiç bi kodlama bilgim yok sadece az miktarda html biliyorum oda çok az. müridlerin yardımını bekliyorum
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------işte hiç bi kodlama bilgim yok sadece az miktarda html biliyorum oda çok az. müridlerin yardımını bekliyorum
-----------------------------videonu flv ye çevirip flashta oynayırsın, mouse over mouse click ile de istediğin işlemleri yaparsın.
ama html dısında bir şey bilmiyomussun, bi mürid cıkar yapar heralde
-
Hocam en iyisi ekran capsi al videolardan 2 tane yan yana 2 tane alta koy. Jquery ile resme tiklayinca box ac icine video player koy.
-
Pessimistic bunu yazdı:
Hocam en iyisi ekran capsi al videolardan 2 tane yan yana 2 tane alta koy. Jquery ile resme tiklayinca box ac icine video player koy.
-----------------------------istediğim gibi olmuyormu yani :)
ben 4 tane web sitesi açıcam ayrı ayrı domainler yani. 4 tane videoyu bu sitelerin içeriğine göre after effect ile hazırlayacağım burasını hallederim. sonrası işte bu videoları indexe nasıl koyarız, şimdi site açılınca bu videolar başlamayacak fare ile üstüne gelince oynayacak tıklandığı zaman ise diğer siteye yönlenecek.
-
şimdi frameset olayıyla 4 e bölebilirim diye düşünüyorum. zaten 4 sayfa olacağından her sayfadaki videoyu tam ekran yapsam die düşünüyorum bide. dediğim gibi fare üstüne gelince videonun oynaması ve tıklayınca diğer sitenin açılması olayını çözemedim bilmiyorum yani :)
-
flash ile çok çok kolay olur :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------flash ile çok çok kolay olur :D
-----------------------------biliosan bi yardımcı ol be kardes, html ile kıvranıp duruyoz burda zaten çat pat oda olmuyo :D
-
deniyorum hemen hocam