After Effects Sorunları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hocalar haftalardır Swipes! 30: Electrify Me bu video paketini arıyorum fakat hiç bir yerde bulamadım yardımlarınızı bekliyorum rapid torrent hotfile fileserve farketmez ne olursa olsun. Bir mürid action essentials 2 indir demişti indirdim güzel fakat sadece silah ve patlama efektleri bana daha çok elektrik ışık efektleri lazım o tarz önerileriniz varsa bekliyorum mesela

http://thetorchonline.com/wp-content/uploads/2010/02/dumbledore-voldemort.jpg

Şu resimdeki gibi elektrik renderlarını ( ona tam olarak ne dendiğini bilmiyorum ) nerden bulabilirim yada verebilceğiniz/önerebilceğiniz paketler var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

resimde gördüğüm kadarıyla lightning horizantal, shine ve starglow efektleri var. lightning efekti zaten içinde var diye biliyorum diger efectlerde trapcode plugin in içinde var.

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

kararti bunu yazdı:
    -----------------------------

resimde gördüğüm kadarıyla lightning horizantal, shine ve starglow efektleri var. lightning efekti zaten içinde var diye biliyorum diger efectlerde trapcode plugin in içinde var.

Link yada anlatım var mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

kararti bunu yazdı:

bu arada plugin içinde http://sebastian-galazka.org.uk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

kararti bunu yazdı:

Link yada anlatım var mı ?

pardon doğru link bu : http://sebastian-galazka.org.uk/blog/?p=12067  burdan istediğin puginleri bulabilirsin valla hiç anlatım olayına girmedim. ama az baktım msjdan sonra çok zor bişey değil lightnink efectinde 2 nokta belirliyosun mesela resimdeki gibi 2 parmak ucunu playlediğin zamanda e efekt 2 parmak arasında gidip geliyo diger söylediğin efectker süslemek için biraz kurcalarsan halledersin.

Toplam Hit: 1201 Toplam Mesaj: 5