After Effects Ve Digital Vidyolarım
-
bu program ile tam olarka ne yapabilirim birde şu sinemadada kullanılan yeşil perde tekniği filanvar bunu evde dandik digital cameram ve pc ile yapmam mümkün oluru
-
after effects programı ile bu televizyonlarda izlediğin filmlerdeki veya reklamlardaki böyle afilli janjanlı grafik animasyonları yapabilirsin. Çok fazla bilinen bi program değil profesyonelleşen bi insan boşda kalmaz. üniversitede biraz gösterdiler yapılanları ve derslerini gerçekden zevkli birşey hatta aratırsan forumda da bi arkadaşımız derslerini koymuştu ...
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
after effects programı ile bu televizyonlarda izlediğin filmlerdeki veya reklamlardaki böyle afilli janjanlı grafik animasyonları yapabilirsin. Çok fazla bilinen bi program değil profesyonelleşen bi insan boşda kalmaz. üniversitede biraz gösterdiler yapılanları ve derslerini gerçekden zevkli birşey hatta aratırsan forumda da bi arkadaşımız derslerini koymuştu ...-----------------------------
gzx ti sanırım onları ekleyen bende bi ara koymayı düşünmüştüm 1 tane ekledim ona çok rağbet olmamıştı bende vazgeçtim
-
wert bunu yazdı:
NapsteR bunu yazdı:
after effects programı ile bu televizyonlarda izlediğin filmlerdeki veya reklamlardaki böyle afilli janjanlı grafik animasyonları yapabilirsin. Çok fazla bilinen bi program değil profesyonelleşen bi insan boşda kalmaz. üniversitede biraz gösterdiler yapılanları ve derslerini gerçekden zevkli birşey hatta aratırsan forumda da bi arkadaşımız derslerini koymuştu ...-----------------------------
gzx ti sanırım onları ekleyen bende bi ara koymayı düşünmüştüm 1 tane ekledim ona çok rağbet olmamıştı bende vazgeçtim
-----------------------------evet galiba o arkadaştı.millet yapılanları görse belki programa yönelir çok zevkli bişey ben yapılanları izleyince çok şaşırmıştım
-
Naps bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------evet galiba o arkadaştı.millet yapılanları görse belki programa yönelir çok zevkli bişey ben yapılanları izleyince çok şaşırmıştım
O izlediğiniz süper aksiyon amerikan filmlerindeki patlama vurulma kan sıçraması roket atar uçma ayrıca uzay filmlerindeki bir çok efekt araba patlamaları ev patlamaları intihar saldırıları gibi sahnelerin çoğu şu gördüğünüz after effects programıyla yapılıyor.Köprü dizisindeki çatışma sahneleride after effectsle yapıldı.
Kurtlar vadisindeki o roket atarlı saldırı sahnelerinin a babası after effects ile kolayca yapılabilir.
Çok bilinen bi program değil.
videocopilot.net veya com sitesinden bakabilirsiniz.
Hary potter filmlerindeki çoğu sahnenin aynısını yabancı bi sitede yapıp paylaşmışlar denk gelmişti şimdi bulamıyorum :)