folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder After Effects Ve Entegre Pluginleri Çekip Gönderecek Olan ?

After Effects Ve Entegre Pluginleri Çekip Gönderecek Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

beyler internetim kotalı ve after effectsin çoğu plugini yok bende. ayrıca  programın kendiside bozuk ve bi çok fontta eksik. bunları tamamlamak çok zor bnm için hem zamanım yok hem net kotalı...

Bana bilgisayarında kurulu olan dosyaları yollayabilecek olan varmı. yani pluginleri yüklenmiş serialleri girilmiş  particular  twitc vb. gibi    zannedersem çalışır program filesteki dosyaları aynen atarsanız.  özellikle pluginler çok önemli hiç bi projeyi editleyemiyorum adam akıllı

Bu işle uğrasanlarda hemen hemen tüm pluginler olur.

,Karsılığında istediğiniz bişe varsa hallederiz.

pm lerinizi bekliyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    Hangi versiyonu istiyosun 7 mi ?

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kararti bunu yazdı:
    -----------------------------

cs3 yada cs4-- cs3 bazı projeleri açmıyor cs4 çok makbule gecer. 7 çok eskidi artık. valla elimde dehset projeler var  manyak film sahneleri var hepsi efektlenmeyi bekliyor ama bnm pc de yüklü olan ae sapıttı bozuldu adam akıllı çalışmıo ve hiç bi plugin yok. net kotalı indiremiyorumda  birisi çekip en azından toplu halde pluginleri kurulu şekilde upload ederse net cafeye gider indirir eve getiririm veya kargoyla gönderiri karsı ödemeli olarak.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    Silent_King bunu yazdı:

kararti bunu yazdı:

cs3 yada cs4-- cs3 bazı projeleri açmıyor cs4 çok makbule gecer. 7 çok eskidi artık. valla elimde dehset projeler var  manyak film sahneleri var hepsi efektlenmeyi bekliyor ama bnm pc de yüklü olan ae sapıttı bozuldu adam akıllı çalışmıo ve hiç bi plugin yok. net kotalı indiremiyorumda  birisi çekip en azından toplu halde pluginleri kurulu şekilde upload ederse net cafeye gider indirir eve getiririm veya kargoyla gönderiri karsı ödemeli olarak.

cs 4 dvd ye sığmaz kardes bende pluginlerde var ayrı olarak istersen yollayabilirim bende adobe master collection var full dvd birçok adobe brogramı içinde ama yanlış hatırlamıyorsam cs 4 8 gb falan olması lazım dvd ye sığmaz yani. pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
Toplam Hit: 971 Toplam Mesaj: 4