After Effects Videolar
-
Hocalar after effects için videolar lazım geçen gün patlama mermi deliği sis duman videoları falan indirdim daha çok videolar lazım arkası boş ( resimde png ) dediğimiz tarzda elinde olanlar paylaşırlarsa sevinirim
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar after effects için videolar lazım geçen gün patlama mermi deliği sis duman videoları falan indirdim daha çok videolar lazım arkası boş ( resimde png ) dediğimiz tarzda elinde olanlar paylaşırlarsa sevinirim
-----------------------------digitalreklam.com bulabilirsin burda
-
Silent_King bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------digitalreklam.com bulabilirsin burda
-----------------------------Sağol hocam da çok fazla yok burda :S
-
action essential 2 yi indirdinmi
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Hayır hocam :S Swipes! 30: Electrify Me şu çok iyi çok hoşuma gitti aslında bir sürü lazım
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Hayır hocam :S Swipes! 30: Electrify Me şu çok iyi çok hoşuma gitti aslında bir sürü lazım
-----------------------------dediğimi indir 13 gb
sis duman patlama , ateş, mermi, mermi deliği, cam kırılması, cam patlaması, ateş etme efekti, kum sıçraması, tahta kırılması, tavan çökmesi, kıvılcım, aklına ne gelirse hepsi mevct...