After Fx İçin Ham Videolar?
-
After effects için üzerinde çalışabileceğim yüksek kaliteli videolara ihtiyacım var. Greenbox içeren videolar da olabilir. Çalıştığım yerde hep jenerik tarzı işler geliyordu. Biraz evde kendim farklı çalışmalar yapmak istiyorum ama üzerinde çalışabileceğim video yok. Kendim çekmek istesem teçhizat yok.
Ayrıca alfalı kar, duman, sis vb. görüntüler de olabilir.
Bu tarz yerli yabancı fark etmez kaynak ihtiyacım var aşırı derecede. Umarım bir sonuç çıkar, şimdiden teşekkürler.
-
-
banada lazım bu tur kaynaklar
-
bana video yapcaktık sözde :(
-
Bende 3gb lık video var gopro hero3 ile çekilmiş ama nete atması sıkıntı.
-
Mycity bunu yazdı
bana video yapcaktık sözde :(
Hocam sana pm attım en son sen dönmedin bende başkasına yaptırdın sandım.
-
youtube green screen footage yazarsan bulabilirsin
-
visualeffects bunu yazdı
youtube green screen footage yazarsan bulabilirsin
bu bile zor geliyor insanlara :|
-
Daha önce footage olarak aradım ama youtube tam olarak istediğim şey değil.
Ben sadece bu iş kaynak arıyorum. Arşivlerini indirebileceğim siteler aradım ama bulamadım. Shutterstock filan video da kullanamlık materyaller var ben bunun aksine videoyu kendim işlemek istiyorum.
Mesela videocopilotun bir videosunda tren istasyonunda çekim yapmışlar adam sanki arkadaki tren patlıyormuş gibi kaçıyor. Tam oalrak aradığım videolar bunlar. Ben 3d olarak arkaya patlayacak treni modelleyip ekleyeceğim. Daha sonra after effects de patlamaları ışık efektlerini filan yani atmosferi oluşturacağım.
Green screen olmasına filan da gerek yok yani. İlk önceliğim üzerinde çalışabileceğim videolar. Benim çekemebilme gibi bir fırsatım yok bu yüzden başkalarının çektiği editlenmemiş ve herhangi bir efekt kullanılmamış yüksek kaliteli videolar arıyorum.
-
up