Afyonkocatepe Üniversitesi
-
Afton kocatepede okuyan var mı hacılar?
-
ben okuyorum
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------ben okuyorum
-----------------------------
sizin okulun amerikan futbolu koçları var, birinin ismi tatar koçtu :) nickini görünce o geldi aklıma, fena canımı cıkarmıştı antrenmanlarda :/
-
2 tane insan azmanı oynayan arkadaşım var o takımda :) ama tatar koçu kim bilmem :)
-
hocam ne okuyosun ya ?
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------ben okuyorum
-----------------------------
sizin okulun amerikan futbolu koçları var, birinin ismi tatar koçtu :) nickini görünce o geldi aklıma, fena canımı cıkarmıştı antrenmanlarda :/
-----------------------------hocam ismi ne benm arkadasım var burda o tanır belki o da amerikan futbol takımında da
-
maden müh. okuyorum ben
amerikan futbol'undaki arkadaşlarım: ismail, egemen eğer takımdaysa arkadaşın bilir zaten :)
-
Ben izmir ekonomide okuyorum, bizim okulda oynuyorum. Daha önce afyona kampa geldik lig başlamadan önce, afyon üniversitesi bizi karşıladı sağolsunlar, beraber idman antrenman falan yaptık, hazırlık maçı yaptık falan, yenilmiştik hatta. Oradan biliyorum biraz, yoksa ilgim alakam yok diğer oyuncularla. Gerçi izmir ekonomiden 70 numaralı KING derseniz iri birşey Guard oynuyormuş filan, tanırlar hatırlarlar belki :)
Onun haricinde bu yıl tekrardan aynı gruba düştük afyonla, bakalım afyona gelicez deplasmana galiba, size de haber vereyim gelir izlersiniz keyif alırsınız hem :) Afyon ünisinin karşısındaki büyük futbol sahasında yapıyoruz, hem de çok yakın.