Ağ Bağlantısı Kurulum Sorunu
-
S.a arkadaşlar. Masaüstü ile laptopu arası internet paylaşımı yapmak istiyorum. Wireless modem masaüstü bilgisayara bağlı laptop'tan tarama yapıyorum modemi buluyorum ama bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------
S.a arkadaşlar. Masaüstü ile laptopu arası internet paylaşımı yapmak istiyorum. Wireless modem masaüstü bilgisayara bağlı laptop'tan tarama yapıyorum modemi buluyorum ama bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
-----------------------------
nasıl bir hata alıyorsun -
baglantın su sekildemi masaustune pc yi kablo ile bagladın birde usb wireless var burdan internet paylastırmakmı ? eger oleyse ekle beni msnden anlatıyım yada buraya yazarım win surumun kac?
-
masaüstüne bağlı wireless modem ama usb değil lan kablo ile bağlı. Modem kurumunu falan yaptım laptoptan modeme bağlanmaya çalışıyorum hata vermiyor ağ denetleniyor diyor uzun süre sonra baglanmıyor.
-
Simdi Laptoptan modeme baglanmaya calistigim zaman hata vermiyor diyorsun. Yani Modemin Ayarlarına girebiliyormusun ?
Modemin Ayarlarına girebiliyorsan Laptoptainda nete girmesi gerekir. Aksi durumda Laptopa lan kablosunu baglayarak internete girmeye calis laptop ile ilgili bir sorun olabilir.
Eger Modemin arayuzene ulasamıyorsan. Ozaman IP yapilandirmasi yapman gerekebilir.