folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağ Bağlantısı Kurulum Sorunu

Ağ Bağlantısı Kurulum Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S.a arkadaşlar. Masaüstü ile laptopu arası internet paylaşımı yapmak istiyorum. Wireless modem masaüstü bilgisayara bağlı laptop'tan tarama yapıyorum modemi buluyorum ama bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:
    -----------------------------

S.a arkadaşlar. Masaüstü ile laptopu arası internet paylaşımı yapmak istiyorum. Wireless modem masaüstü bilgisayara bağlı laptop'tan tarama yapıyorum modemi buluyorum ama bağlanmaya çalıştığımda bağlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

-----------------------------
    nasıl bir hata alıyorsun

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

baglantın su sekildemi masaustune pc yi kablo ile bagladın birde usb wireless var burdan internet paylastırmakmı ? eger oleyse ekle beni msnden anlatıyım yada buraya yazarım win surumun kac?

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

masaüstüne bağlı wireless modem ama usb değil lan kablo ile bağlı. Modem kurumunu falan yaptım laptoptan modeme bağlanmaya çalışıyorum hata vermiyor ağ denetleniyor diyor uzun süre sonra baglanmıyor.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serial2k
    Serial2k's avatar
    Erkek

Simdi Laptoptan modeme baglanmaya calistigim zaman hata vermiyor diyorsun. Yani Modemin Ayarlarına girebiliyormusun ?

Modemin Ayarlarına girebiliyorsan Laptoptainda nete girmesi gerekir. Aksi durumda Laptopa lan kablosunu baglayarak internete girmeye calis laptop ile ilgili bir sorun olabilir.

Eger Modemin arayuzene ulasamıyorsan. Ozaman IP yapilandirmasi yapman gerekebilir.

Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 5