folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ağ Bağlantısı Olduğu Halde İnternert Gelmiyor Help Me Please

Ağ Bağlantısı Olduğu Halde İnternert Gelmiyor Help Me Please

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LoveMagic
    LoveMagic's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben komşudan kablo çektim modem sürekli açık olmasına rağmen ben biligisayarımı ilk açtığımda internete giremiyorum muhakkak ilk açılışta ağı bilgisayar görmüyor elektirik akımını prizden kesip tekrar açtığımda sorunsuz çalışıyor bu n-eden olabilir bilgisayara zararı olurmu veya ne yapmam gerekir bunun için format attım olmadı açabaantivürüslerin tanıyamadığı bir virüs spayware gibi zararlı bir yazılımmı bunu yapıyor yardımlarınızı bekliyorum dediğim gibi ağ dabir problem yok kablo giriş çıkış veya modemde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Çok ilginç nedenini bilmesemde zararı olmaz. Bağlantı noktalarında bi sorun olabilir gibi geldi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    feraset: elektirik akımını prizden kesip tekrar açtığımda sorunsuz çalışıyor

Bunla ne alakası var anlayamadım, şunu dene bi, arkadaşın modemi açıp kapatsın, girebiliyor musun tekrar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    yetersiz toprak hattı bence bilgisayar kasanın dışına bir kablo bağla
    ama onun yerine birde arkadaşının pc sinde ağ bağlantıları sağ tuş durum ayrıntılar diyip orada yazanları da buraya yazarsan daha rahat yardımcı olunur

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kamikaze_ilhan
    kamikaze_ilhan's avatar
    Erkek
    Kardeş sen modemi tekrar bi tanıt pc ye
    dene benimkide öyle olmuştu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    karışık birşey

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 6