Ag Gecidi Problemi
-
kolay gelsin arkadaslar yav dun pcyi actım internete gircem dioki yerel ag baglantısı sınırlı baska modem takıorum pc ye sorun yok kendi modemini takıorum yine aynı sey sonra format attım pcye windowsunu zartını zurtunu kurdum dedim olmustur nete giriyim nese girdi simdi sabah pc aldım dukkana götürdüm yine aynı hata ıp vermeyi denedim olmadı modemi resetledim olmadı bi cozum onerisi olan arkadaslar vardır die dusundum ve hemen buraya geldim konulara baktım ole bişe yok simdi bana yardımcı olabilecek birilerine ihtiyacım var kolay gelsin
modem asus 4portlu wireless modem
http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/asus-aam6020-adsl ahanda modemde bu
-
yokmu hiç bi bilgisi yardımı olabilecek arkadas
-
modem pc ye ip mi vermiyor. ? default unda dhcp etkin geliyor. modem arayuzunden n kapat pc ye kendın onun uzayında bı ip ver oyle dene belki olur :)
-
Elinle statik ip veremeyi dene.
Denedikten sonra tekrar çözüm üretiriz.
-
modemle pc bulusmuo diorum bulusun yok adamlarda tın yok
-
Modemle pc buluşmuyor ne demek? Flört mü ediyor modemle pc?
Pcden modeme ping at.
Çalıştır > cmd yaz enterla. Açılan pencerede ping boşluk modemin ipsini yaz. (Genelde 192.168.1.1'dir)
Enterladığında cevap geliyorsa pc-modem arasında hat var demektir. İlk önce bunu kontrol et.
+ Modem ile bilgisayarının arasında switch var mı?
+ Makinanan broadcast atıyor olabilir.
-
ping cektiğim zaman 4 giden ama 0 gelen var sanırım bu kablodan vea donanımsal gibi gelio olabilirmi???