folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağ Hakkında Yardım Lütfen

Ağ Hakkında Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByEaqLe
    ByEaqLe's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben bir otelde çalışıyorm otelde bizim kullandıqımız net kablolu olduqundan dolayı bir ağ sistemi war. fakat ben ana bilgisayar ile asla ağ yolu falan kurmadım buna rağmen herdownload edişimde otelin bilgi işlemi download yapma die uyarıyo bu  olayı nasıl çözebilirim ağdaki neti kullanıp ana pc de de kendimi pasif nasıl qösterebilirim lütfen yardımcı olun ne etsem çözemedim.
    Not: Bilgisayarımda herhangi kontrol edilebilecek server tarzı program yok...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

adama rapid lazımdır sende her seferinde dosya indiriyorsan yanındaki adama sorar dosya indirdinmi oda yoo der.sora aklına bir anda sen gelirsin senaryo boyledir yada loglarını inceliyordur

servere ulaşmanın yolu ip adresini almalısın eğer bi ISA serverden geçiyorsan ki geçiyorsundur ana bilgisayara senin ip adresin ping bile atamayabilr.kısıtlıdır.

bi domain yapısında kendini pasif gösteremessin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByEaqLe
    ByEaqLe's avatar
    Erkek
    anladım dostum teşekkür ederim ewet dediğin qibi pasif gösteremiyorum ama proxy falan değiştrsem bi yararı olurmu dersin ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    eger yapida isa server varsa biraz zor:)
Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 4