Ağ İşletmenliği Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben ticaret meslekde 10.sınıfdayım 11.sınıfda bölüm secicez biri web programlama biri de bu adını bile ilk kez duydugum ağ işletmenliği bölümü.Bu bölüm nedir ne ayaktır.

Yani puanı yüksek olmasa web programlamaya girmek istiyorum da oraya girebilitem düşük.Bana da bu ağ zımbırtısı kalıyor.İnternetten arattım herkez farklı brişey sallamıs.

Bide olması gerek özelliklerde matematik falan filan diyor zaten ben matematik yazısını görünce "hsktr yav !" dedim.

Var mı bu bölümde okuyan falan ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Hadi beyler yok mu okuyan yav
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

aynısını gecen sene biz yaptık =)

web 

ağ 

veri 

yazdım   simdi web deyim  ama ağ da görüorz  4 saat  ,hacı bi program vardı unuttum, onunla sanal ağlar kuruyosun calısıp calısmadığına bakıyorsun sonrada uyguluyosun ellerinle   sonra kabloların özellikler jack  cakmak felan ...  hocaların bölümle ilgili söylediği söz ; mesela 50-60 tane pc si olan bi sirkette ağ işini sen halledersin bişey bozuldumu sen yaparsın felan ...ama web   rullz  x) 

hea ayrıca bizde fizik - kimya biyoloji- edebiyat- ingilizce  yok  matematik ise her alanda secmeli 2 ders  end meslek olduumuz için ama teknik meslekde o dersler var ve matematik baya görüyolar geometride görüolar :D

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

aynısını gecen sene biz yaptık =)

web 

ağ 

veri 

yazdım   simdi web deyim  ama ağ da görüorz  4 saat  ,hacı bi program vardı unuttum, onunla sanal ağlar kuruyosun calısıp calısmadığına bakıyorsun sonrada uyguluyosun ellerinle   sonra kabloların özellikler jack  cakmak felan ...  hocaların bölümle ilgili söylediği söz ; mesela 50-60 tane pc si olan bi sirkette ağ işini sen halledersin bişey bozuldumu sen yaparsın felan ...ama web   rullz  x) 

hea ayrıca bizde fizik - kimya biyoloji- edebiyat- ingilizce  yok  matematik ise her alanda secmeli 2 ders  end meslek olduumuz için ama teknik meslekde o dersler var ve matematik baya görüyolar geometride görüolar :D

Hacı bizde matematik olmayacak 11-12 de dediler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

tmm işte  teknik meslek deilsen matematik felan boş iş ama Öss de kalırsın möl gibi..

endüstri meslek de

25 saat [2,5 gün ] atelye görüorz.

felsefe 2 ders, inkilap 2 ders , din 1 ders, dil anlatım 2 ders, mat 2 ders ,trafik 1 ders..

herneyse ağ da işte bi programla ekşın yapıyosun  farklı işletim sistemleri kurup [linux,pardush gibi ] onların üstünde ağ kuruyon ...

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kerim bunu yazdı:

tmm işte  teknik meslek deilsen matematik felan boş iş ama Öss de kalırsın möl gibi..

endüstri meslek de

25 saat [2,5 gün ] atelye görüorz.

felsefe 2 ders, inkilap 2 ders , din 1 ders, dil anlatım 2 ders, mat 2 ders ,trafik 1 ders..

herneyse ağ da işte bi programla ekşın yapıyosun  farklı işletim sistemleri kurup [linux,pardush gibi ] onların üstünde ağ kuruyon ...

Tavsiye edermisin sen

Bide ttnetde falan iş bulamazsın dimi burdan mezun olursan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

valla sen matematik sevmiyosun sanırım benim gibi

o zaman veri zor iş hacı kafa durur valla :D ya calıscan bu sene web e gircen yada ağ ' a gircen   ama güzeldir ya ne biliim ne desem yalan olur a.k

Ttnet için elektronik bölümünün - haberlesme kısmıydı sanırım ..

(:
Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 7