folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ağ Kablosunu Takınca Pc Donuyo ??

Ağ Kablosunu Takınca Pc Donuyo ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    Airties modem kullanıyorum, 1 pc usb den diğer iki Pc switc'den rc45 ile interneti alıyor, PCmde son 2 haftadır kilitlenme sorunu yaşıyorum, pc açıldıkdan 3-5 dakika sonra kilitleniyor, en sonunda problemin internet kabloısunu takınca meydana geldiğini çözdüm, virus olabileceği ihtimaline karşı tüm harddiski yeniden biçimlendirmiştim ama sorun devam ediyor, internete bağlanamıyorum, Ne yapmam gerekir?

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ana kartla uyuşmasın? bizim okulda da oldu etherneti taktık bilgisayar yeni format yedi gene donuyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca bi kac hafta once bu soruna benzer bi arkadasizin da sorunu vardi.. yeterince cevap ve cozum orada uretilmisti.. biraz bak foruma bulursun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

ya şimdi avast kurup taratınca geçiyo diyola rama onu denicem geçmezse en yapabiliriz

_?

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

internet kafede 24 pc de aynı problem vardı paylaşıma açılan virüslü bir dosya sebep oluyordu bütün makinaları formatlayıp avast pro kurup aga tekrar baglayınca sorun çözüldü format sonrası antivürüsü kurmadan kesinlikle aga baglantı yapma.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

1) Ethernetin duzgun calismiyor olabilir yeni bir taner al dene ( Yuksek ihtimal )

2) Virus olayi olabilir ( dusuk ihtimal )

3) Swich e (HUB) giren kablolardan birtanesi yine Swich e takilmistir buda kitleme yapar.

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 2890 Toplam Mesaj: 6