Ağ Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

benim evde iki makina var birbirine ağla bağlı 2 ay önceye kadar hiç bir problem yoktu ama şimdi ağdaki bilgisayarı açınca ana bilgisayarın modemi kapanıyor yani bilgisayar modem aramaya başlıyor buluyor tekrar kapanıyor bu devamlı tekrarlanıyo ip lerin çakıştığı için bunun olduğunu söylediler ama ağdan ototmatik ip al yapıyorum yine problem devam ediyor sizce neden oluyor bu problem :D

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

ana pc değilde diğer pcde sağ altta (saatin orda) ağ bağlantıları şeysi var. ona sağ tıkla  durdur de. sonra bidaha aktifleştir. Ağ bağlantılarım > yandaki menüde 2. sıradaki "Ağ bağlantılarını görüntüle" > ordaki Yerel Ağ Bağlantsına sağ tıkla etkinleştir de.
    olmazsa sağ tıkla onar de. bişeler yap, dua et :P

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Benim evdede 2 pc bağlı ama böyle bir sorun yok :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    valla önceden bendede yoktu ama ne bok yedimde böle oldu bende anlamadım inşallah bilen biri yardım eder :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca 2 makinadada otomatik ip var dimi?

eğer öyle ise 2 makinayıda acıtığında başlat calıştır cmd yapıp oraya ipconfig yazıp 2 makinanında ipleri farklımı değilmi onu bi kontrol et, modemin dhcpsinden kaynaklı bi problem olabilir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1070 Toplam Mesaj: 5